Videó: Anya tanácsot ad a konyhai szekrények egyszerű rögzítéséhez. Így a gyerekek nem férhetnek be hozzájuk!

Egy anyuka megosztott egy egyszerű trükköt az interneten, amellyel a konyhaszekrényeket úgy rögzítheti, hogy egy kisgyerek ne férhessen bele. Csak egy fakanál kell hozzá.

A kisgyermekek távoltartása a konyhaszekrényektől, ahol gyakran találnak veszélyes dolgokat, néha lehetetlen küldetés. Egy anyuka megosztotta az interneten, hogyan tudja kisgyermekei kezét távol tartani a konyhaszekrénytől, még speciális védőeszközök nélkül is. Nem kell más, mint egy fakanál és egy hajgumi.

Lisa Flom, a kétgyerekes édesanya okos trükkjei segítségével segíti követőit a különféle szülői buktatók kezelésében, amelyeket saját bőrén tapasztalt meg. Az egyik videóban bemutatta, hogyan kell egy edényt és egy gumiszalagot használni a konyhai szekrények rögzítésére.

Egy fa főzőedényt szúrt át a szekrényajtó kettős fogantyúján. Elkapott egy hajgumit az egyik oldalán, és átfeszítette a nyárs másik oldalán. Ezután megmutatta, hogy az így rögzített szekrényt nem lehet kinyitni.

Sok anyát lenyűgözött egyszerű trükkje. De néhányan nem voltak biztosak abban, hogy ez működni fog a gyerekeik számára, mert biztosan kitalálják a megoldást.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche