Videó: Valami megmozdult a levesben. Az építtető ezt biztosan nem rendelte meg

Az ételszállítás rémületté változott, amikor egy vásárló valami undorítót talált a kínai levesében. Sam Hayward már elkezdte enni a gombás tésztalevesét, amikor észrevette, hogy valami mozog benne. A döbbent építő, a kenti Stroodból, elővette mobiltelefonját, és lefilmezte, ahogy az egér rángatózik a levesben.

Hayward ezután felhívott egy helyi éttermet, ahonnan barátnőjével kínai ételeket rendeltek. Az étterem azonban tagadta, hogy az étel az ő létesítményükből származna, és mivel Hayward és társa készpénzben fizettek, nem tudták igazolni a vásárlást, mert nem volt nyugta. Hayward számára kijelentette, hogy először azt hitte, hogy a rágcsáló egy nagy gomba, mielőtt észrevette volna a farkát.

„Elkezdtem enni, nagyjából háromnegyedét kaptam meg, aztán arra gondoltam: „Ez egy nagy gomba, ugye? Rángatni kezdett… Nem vagyok állatszakértő, de nem lehetett Élni. Nem hittem el. Elegem volt tőle. Körülbelül 25 percet töltöttem a WC-n, miután megpróbáltam hányni.” – mondta Hayward.

Hayward elmagyarázta, hogy miért vette fel a telefont: „Még mindig sokkos állapotban voltam. Nem tudom, miért forgattam le, de megtettem. Az első dolgom volt, hogy megharagudjak valakire, ezért felhívtam a bisztrót, és azt mondták, hogy csináljam meg. Emily csak használt készpénzt, és nem kaptunk nyugtát, így nem tudtuk.”

Hayward azt állítja, hogy a gillinghami kínai étterem, ahol csaknem 20 évig állandó vásárlója volt, egyszerűen tagadta, hogy az ő ételük lenne. Ahogy hozzátette: „Csak azt akartam, hogy bocsánatot kérjenek – pusztán elvből. Nem akartam, hogy azt mondják: Sam, életed végéig ingyen kapsz kínai ételt. Nem erre vágytam.”

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche