WoodPlastic® terasz – erő első pillantásra

A cseh WPC – WoodPlastic gyártó kompozit terasza finom vonalaival, bársonyos felületével és kivételes tartósságával tűnik ki. A szabadalmaztatott WoodPlastic® anyag törékenynek tűnik, de ne tévesszen meg, új terasza minden körülmények között modern, biztonságos és vonzó lesz.

Válassza ki a deszka színét, az érdekes árnyalatok széles választékának köszönhetően a teraszt bármilyen külső elemhez illesztheti.

Egy minőségi terasz minimális karbantartást igényel, de mondd el magad – ki ne szeretne egyszer ilyen szépségről gondoskodni. Faműanyag táblák formái® teljesen pontosak, színeik nem fakulnak ki, anyaga egészségre ártalmatlan, ugyanakkor erős. Ha azonban úgy döntesz, hogy új teraszt készítesz vele a medencédhez, akkor fűtés után hajlíthatod és formálhatod tökéletes ívekre és hullámokra a deszkákat.

Terasz a WPC-től – WoodPlastic, Terafest termékcsalád. Forrás: WPC – WoodPlastic

Új teraszra vágysz, de nem tudod, hogyan csináld? A gyártó tapasztalt, tanúsított szlovákiai partnerei örömmel adnak tanácsot ingyenesen. További információért látogasson el a következő oldalra.

Forrás: PR-cikk Woodplastic Slovakia s.r.o

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche