Zsenik a horoszkóp szerint: Ezekben a jegyekben születnek a legokosabb emberek

Melyik szülő ne szeretne egy rendkívül okos gyereket, aki tud önállóan tanulni, logikusan gondolkodik és nagy esélye van az életben valamit elérni. Ha szeretnéd, hogy a babád is ilyen legyen, akkor a következő hónapokra tervezd a szülést. Ezek a csillagjegyek a legokosabbak.

Szűz

23. 8. – 22. 9.

A szüzek mindent tökéletesen és olyan jól ki tudnak számolni, hogy ennek köszönhetően még tisztességes pénzt is kereshetnek. Okosak, értik az összefüggéseket, és a legrangosabb cégeknél dolgoznak magas beosztásban pénzügyi vagy informatikai területen. Szeretik a modern technológiát, és nem hagynak ki egyetlen trendet sem az elektronika területén. Tehát ha szeretnél otthon egy kis Einsteint, akkor csak a Szűz jegyében.

Ezeket az embereket gyakran a legokosabbnak és a legcsodálatosabbnak tartják. Jó előadók is, és másokat is fel tudnak izgatni egy ügy miatt. Tehát nagyon jó és népszerű professzorok, akiket kedvelnek a hallgatók. Az őszinteség a legpozitívabb tulajdonságuk. Amikor mondanak valamit, természetesnek veheted, hogy igaz, és hogy jót akarnak. Nem rosszindulatúak, és képesek meghallgatni másokat.

Bak

22. 12. – 20. 1.

A Bakok természetüknél fogva intelligensek. Nagyon magas IQ-juk van, és remek áttekintésük van mindenről. Mind a politikában, mind a gazdaságban és a történelemben, mind az ökológiában és az irodalomban. Csak öröm velük beszélgetni. Mindig tudod, hogy gazdagítani fognak, és sok érdekes információt fogsz megtudni. Jobbak, mint a Google, és még egy pohár jó bort is megisznak veled.

Tehát, ha egy kis Bakra vágysz, tartsd észben, hogy olyan embert engedsz be az életedbe, aki kicsi korától fogva mindent tudni akar, és kellőképpen felkészülten kell a sok kérdésére, hogy ne legyél bolond. Soha nem fogsz megrészegíteni egy Bakot, és mindig átlátnak a hazugságon. Szóval vigyázz, mit mondasz neki.

Ikrek

22. 5. – 21. 6.

Az Ikrek szeretik a tudást, és az érzés, hogy valami újat tanulnak, izgalomba hozza őket. Folyamatosan képezni akarják magukat, éppen ezért könnyedén tanulnak több egyetemet egyszerre. Nem büszkék a címeikre, és nem arrogánsak vagy önelégültek azzal kapcsolatban, hogy többet tudnak, mint a nemzet többsége. De ha valamit meg kell magyaráznod, teljes mértékben a rendelkezésedre állnak.

Az Ikrek utódja öröm. Hamarosan beszél, sétál és egyenrangú partnerré válik. Nagy esélye van arra, hogy sikeres legyen a világ különböző kutatóintézeteiben, és jobb hellyé tegye a világot. Joggal leszel rá büszke. Ráadásul az Ikrek jegyében élőknek jó szívük és empátiája van, ezért mindenképpen érdemes bevinni őket az életedbe. A leghűségesebb barátok közé tartoznak, akikre mindig számíthat.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche