A gyomok azonnal eltűnnek a járdáról. Nagyapa megmutatta a nagyszerű módját

A gyomok eltávolítása a járdákról és járdákról, a feljáróról vagy a teraszról kézzel egy munka, és úgy tűnik, szinte nem lehet győzni, mert a gyomok mindig visszajönnek. Ezért sokan beérik vegyszeres gyomirtóval. Mi ismerünk egy olcsóbb megoldást.

Vegyszeres gyomirtás

Számos olyan termék van a piacon, amely könnyen elbánik a gyomokkal, és csak egy egyszerű égésnyomot hagy az ízületek között. Ezek a termékek azonban drágák és környezetkárosítóak is. Semmiképpen nem használhatja őket olyan növények közelében, amelyeket a kertben szeretne tartani, vagy ehető gyümölcsök közelében. A gyomokat egy tisztán természetes termékkel is eltávolíthatja, amelyet otthon is könnyen elkészíthet, csupán a konyhájában található alapvető összetevőkből.

A mindenható só és szóda

Amikor a nemkívánatos gyomok elkezdenek megjelenni az ízületeid között, akkor a só és a szóda a segítségedre siet. A keverék a fiatal növényeken is hat, ezért ne halogasd az eltávolítást. Keverje össze a sót és a szódabikarbónát 1:1 arányban, és szórja be a benőtt járda- és járdafugákat. Néhány rövid nap alatt a gyomok teljesen kiszáradnak. A keverék napos időben működik a legjobban. Utána tisztítsa meg a járdát, és távolítsa el az elhalt növényeket.

Ecettel ártalmatlanítsuk

A közönséges ecet gondoskodik a növények gyors elpusztításáról, csak öntsd az ecetet a permetezőgépedbe, és permetezd le a nem kívánt növényt mindenhol. Óvakodjon a bizonyos típusú felületeken való használatától, az ecet nem kívánt elszíneződést okozhat a kövön. Az elszíneződés elkerülése érdekében hígítsa az ecetet 1:2 arányban vízzel, és többször ismételje meg a permetezést.

A súrolószer mint segédeszköz

A nagy teljesítményű bozótvágók forgó kefékkel vannak felszerelve, amelyek nagyszerűen alkalmasak a gyomirtásra, és nagyon könnyen megtisztítják a járdakövek közötti fugákat. A forgókefével történő tisztítás előnye a gyomtalanítás gyorsasága és a könnyű tisztítás. A legjobb módszer a házilag készített gyomirtó spray használata rotációs kefével kombinálva a száraz gyomok megtisztítására.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche