A sárvirágok a fűzfa bolyhos virágai. A tavasz jelképe, a tavaszi és húsvéti dekoráció elengedhetetlen része. Tudja meg, hogyan hosszabbíthatja meg az eltarthatóságukat, hogy gyönyörűen mutassanak az otthonát díszítő vázákban vagy kompozíciókban. A suta dáliák akár több hétig is elállnak.

A fűzfaágak, közismert nevükön katicabogarak, a tavasz jelképei és a nagyméretű tartó díszek legszebb részei. Nem csoda, hogy minél tovább szeretnénk gyönyörködni bennük. A sásfavirágok gyönyörűen mutatnak vázákban vagy virágokkal kiegészített kompozíciókban. Később a kertbe ültetve még évekig gyönyörködhetünk bennük a fűzfákon.

Áztassa a katicabogarakat glicerin hozzáadásával készült vízben. Ez meghosszabbítja az eltarthatóságukat és táplálja őket.

Az iszapdáliák élettartamának meghosszabbításának egyik módja, ha vízzel és glicerinnel töltött vázába helyezzük őket. Ez egy régi módszer, amelyet a virágárusok is használnak. Csak kövesse 2:1 arány – víz és glicerin. Az iszapok sokáig kitartanak, nem fognak leesni, és élvezni fogod a tavaszi dekorációt.

A víz fontos. Nemcsak a víz típusát kell megválasztani, hanem gyakran cserélni is kell.

Nagyon fontos, hogy milyen vízben tartod a gumicsizmádat. A sáskák nem szeretik az ásványvizet, hanem a csapvizet, amely több vitamint tartalmaz. Szeretik a friss vizet, ezért minden nap cserélni kell. Néha néhány milliméterrel meg lehet rövidíteni az ágaikat, hogy táplálékot kapjanak.

Kapcsolódó cikkek:

Öntsd ki a vázát, és tedd be a gumicsizmát. Egész tavasszal nem fognak leesni. Csak egy egyszerű trükk

Hogyan ápold a katicabogár vázát, hogy ne hulljanak le? Próbáld ki a szakértők trükkjét