Egész életében rosszul használta a WC-frissítőt. Nézd meg ezt a videót

Ahogy mondják, egész életen át tanulunk. Még azokat a dolgokat is jobban meg lehet csinálni, amelyeket annyira automatikusan csinálunk, hogy nem is gondolunk rájuk.

Például légfrissítő a WC-ben. Addig takarítod a wc-t, amíg össze nem esik, és hab a tortán egy golyó dezodort teszel bele. Ez a többfunkciós segédeszköz nemcsak kellemes illatúvá varázsolja a helyiséget, hanem higiénikusan tisztán tartja a tálat, és minden öblítéskor megóvja a vízkőtől.

Nyomja be a légfrissítőt a tál alá

Szokás szerint a műanyag kampója a tál szélén lóg, és eltakarja a vágódeszkát. Néha azonban az öntött tartó túl kicsi vagy túl nagy, és nem tartja meg a tálat. Emiatt a frissítő kieshet a tálból, amikor a vágódeszkát felemeli.

Természetesen nem Ön az egyetlen, aki ezzel a problémával küzd, de azon töprengett, hogy van-e okosabb módszer a felakasztására? Van egy videó az interneten, amely ezt próbálja megtenni. Ez egyszerű. Elég, ha a műanyag kampót nem a tálra, hanem a tál széle alá helyezed. Így a dezodor a vágódeszka felemelésekor is a helyén marad.

Nézze meg, hogyan készült

Az erősítőről készült videókat közel 2 millió felhasználó látta, és több ezer hozzászólás érkezett. Mint mindig, egyesek izgatottak, mások pedig szkeptikusak az új módszerrel kapcsolatban. Egyesek azt mondják, hogy csak most veszik észre, hány éve csinálnak rosszul dolgokat. És azzal kérkednek, hogy az üdítő végre megállja a helyét. Mások nem örülnek annak, hogy a tisztítógép az első öblítés után kiesett, vagy reggel először a vécécsésze alján találta.

Ha érdekli ez az erősítő, ne habozzon kipróbálni. Persze nem minden tálba fér bele, mint ahogy nem minden műanyag kampóba sem. Néhányan valószínűleg kihalászják, miután kiesik a WC-ből, és folyamatosan visszateszik a WC-ülőke alá.

Mások pedig örülni fognak, hogy a műanyag kampó tökéletesen illeszkedik az edény pereme alatti perembe. Sikerét a tál formája határozza meg.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche