Hawn és Russell színészek első randevúja elég merész volt. A rendőrség letartóztatta őket

Goldie Hawn és Kurt Russell színészpár a közelmúltban ünnepelte hihetetlen negyven évét. Olyan! Ők ketten 1983-ban kezdtek el randevúzni, és komolyan elvadultak. Azóta elválaszthatatlanok. Öt filmet készítettek együtt, egy fiuk született, de… soha nem házasodtak össze.

Mielőtt megismerkedtek, mindkettőjüknek volt egy vagy több házassága. kétszer ment férjhez, először Gus Trikonis amerikai rendező és táncos, másodszor Bill Hudson zenész. Két gyereke van vele… és Oliver. De csak 1983-ban találkozott az igazival, akit soha nem változtatott meg. egyszer házas volt, Season Hubley színésznővel, és van egy fiuk, Boston Russell.

Nézze meg a leghíresebb Overboard filmjük előzetesét:

Forrás: Youtube

A művészpár 1966-ban találkozott először, egy zenei zenekarról szóló Disney-film forgatása közben. Ekkor Goldie huszonegy éves volt, Kurt pedig csak tizenhat éves volt. Ebben az életkorban sokak számára sokszor leküzdhetetlen akadályt jelent az öt év különbség. A színésznő bevallotta, hogy emlékezett Kurtra, mert nagyon jó benyomást tett rá, de akkor még túl fiatal volt.

Amikor 1983-ban újra látták egymást a Délutáni műszak forgatásán, a dolgok másként alakultak. Az első mondat, amit Kurt a kollégájának mondott, az alakjához intézett bók volt. Valószínűleg sikerült, mert nem sokkal ezután a színészek randevúzni kezdtek.

Első randi

Az első randevújuk állítólag nagyon szórakoztató volt. A Los Angeles-i Playboy Clubban kezdődött, és az egész vad éjszakai túra egy épülő épületben ért véget, ahová betörtek, hogy élvezzenek néhány dögös játékot. A rendőrjárőr tetten érte őket. „Nem hiszem el, hogy olyan hosszú idő telt el, hogy tegnapnak tűnik” – nevetett Kurt az emlékre.

Hírességek megható vallomásai anyák napján: Visszatérés a gyermekkorba és megbékélés évek után

Első és egyetlen közös gyermekük 1986-ban született, a nevet kapta. Keveset tudni, hogy Wyatt a színészet mellett profi szinten jégkorongozott a West Kelownában (BCHL), a Coquitamban (BCHL), a Chicago Steelben (USHL), a Brampton Capitalsban (OJHL) és a Groningen Grizzliesben is.

Kapcsolatuk titka

Bármelyik pár, aki ennyi éven át él egymás mellett Hollywoodban, egy kis kinyilatkoztatás, és a körülöttük lévők tudni akarják a titkukat. Hogyan lehetséges, hogy továbbra is ilyen jól csinálják? Goldie ezzel a témával kapcsolatban kijelentette: „Egy tartós kapcsolat nem a házasságról szól. Ez a kompatibilitásról és a kommunikációról szól. Mindkettőjüknek akarnia kell, hogy működjön. Ha valaki nem akarja, az nem fog menni. A szándék is kulcsfontosságú. Arról is van szó, hogy ne vesszenek el egymásban. Együtt lenni – mint két oszlop, amely a házat és a tetőt tartja, de ugyanakkor másnak lenni, nem kell mindenben egyetérteni, megtanulni kezelni a partner eltérő véleményét. Minden választás kérdése.”

Nincs szükségük esküvőre

Kíváncsiságot ébreszt az is, hogy negyven évet élnek „kutyakönyvön”. Az esküvő ugyanakkor már az 1989-es Oscar-gálán is összeomlott, ahonnan a pár szinte eljegyezve távozott.

Mindketten átadták a díjakat, miközben a színpadon dicsérték egymást, hogy milyen jól teljesítettek. Kurt nem tudta megbocsátani magának, hogy megjegyezte, hogy az egyetlen dolog, amiért nem voltak házasok. Goldie azonnal megkérdezte tőle, hogy vegye-e javaslatnak, de gyorsan átugrott egy másik témához, mondván, hogy sietnek, és még mindig beszélnek róla… De a házasság nem jött létre.

Meghan Markle éve jön. Nagy terveik vannak Harry herceggel Amerikában

Eddigi utolsó közös színészi vállalkozásuk a Claus házaspár két karácsonyi filmben. És bár ezek a szerepek remekül mentek nekik, az esküvő még mindig nincs megtervezve. Még negyven év után sem.

Ok? „A válások soha nem szépek. Egy válás után jobban utálod a másikat, mint amikor most szakítottál. Ez valószínűleg mindig elbátortalanított minket. Tetszik az ötlet, hogy felkelhetek reggel, és minden nap eldönthetem, hogy itt akarok-e lenni” – írta le párját Goldie Hawn iránt.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche