Pavel Callta énekes törölte Instagram-fiókját, és azt tervezi, hogy elköltözik Prágából

Miután tavaly nyáron szakított barátnőjével, Pavel Callta magába roskadt, elkezdett edzeni, belevetette magát egy új album előkészítésébe, és még egy meglepő lépésre szánta el magát – törölte Instagram-fiókját. De jó oka volt rá, már nem akart annyi időt a közösségi oldalakon tölteni.

Egy ideje nem hallottam felőled. Ti hogy töltöttétek a karácsonyt?
Mint minden évben, most is Morvaországban voltam a családommal, és idén is nagyon intenzív volt, mert a kis unokaöcsém, Filipek úgy élte át Jézust, mint még soha, és annyira boldog volt, hogy régen nem éltem át ilyen érzelmeket. Szeretem a hagyományokat, szóval ponty, pontyleves, Ágyak, Egyedül otthon, Őrült szomorú hercegnő, egyszerűen imádom és festem.

megírta a Versek rólunk ketten című dalt a barátnőjével való szakításáról:

Forrás: Youtube

Mit szólnál az új évhez?
Közvetlenül szilveszter előtt nagyon rosszul lettem, így úgy tűnt, otthon töltöm a szilvesztert, de végül felépültem, bevettem a tablettákat, és a családommal és a barátaimmal töltöttem a szilvesztert Děčínben. Remek vége volt 2023-nak.

Tervez valami változást idén?
Bevallom, már most is tapasztalom az élet változásait. Nemrég töröltem az Instagramot, hogy többet tudjak a valóságra koncentrálni, amellett, hogy tervezek egy prágai költözést és új építési projekteket, amelyek már régóta a fejemben járnak. Ami a zenét illeti, egy új kislemezt fejezek be, és dolgozom az ötödik albumon.

Hvězda Slunečná Barbora Jánová ismét szingli, egy barátjával megy a hegyekbe

Miért törölted az Instagramodat?
Valahogy az az érzésem támadt, hogy változásra van szükségem, legalábbis egy ideig. Az emberek sok időt töltenek online, még akkor is, ha nem akarnak. És ha a fiók nincs a telefonon, akkor nem szokott odamenni, ami nagyszerű.

Tervezi, hogy időben újra megújítja?
Amikor kiadok egy új kislemezt vagy albumot, és elkezdődnek a koncertek, szeretném értesíteni a rajongóimat és a hallgatóimat, így időnként visszatérek, de lehet, hogy időnként gyakrabban tartom ezeket a szüneteket. . Felszabadító, akármilyen közhelynek is hangzik.

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?
Jelenleg leginkább az építkezésben veszek részt, mivel élvezem a házak felújítását. Egyébként szeretem a szaunát, az úszást és a szabadbúvárkodást, írok új dalokat és sportolok, ha jó a hangulat. De most télen inkább a hegyeket és a snowboardozást részesítem előnyben a fitnesz helyett, ezért gyakran szerepelek a deszkán.

Általában hogyan írod a dalaidat?
Általában először megkomponálom a zenét, majd elkezdem írni a szöveget. Ha múzsám van, előfordul, hogy egy este alatt megírok egy komplett dalt, de ez egyéni. Néha hónapokig írok egy-egy dalt, ez az ihlettől függ.

Mi van veled és a kapcsolataiddal? Új szerelem van a láthatáron?
Több mint fél éve szakítottunk egy volt barátnővel, akivel már régóta együtt voltunk. A szakítások fájdalmasak, még akkor is, ha kölcsönösek. Megpróbáltuk újra összerakni, de nem ment.

Nemrég adtad ki a Versek rólunk szóló kislemezt. Ez a dal az említett kapcsolatról szól?
Igen, a szakítás utáni időszak egyikünknek sem volt könnyű, amiből ez a dal született.

Markéta Hrubešová nagyon lecsökkentette a pártokat. Másképp élvezi az életet

Már egy ideje szakítottatok, jelenleg jegyes vagy?
Nemrég találkoztam valakivel, majd meglátjuk. Nem akarok kiabálni, de mostanában nagyon jól érzem magam.

Meghívod a rajongókat valamelyik koncertedre?
Jelenleg a 2024-es nyári szezon lefoglalása zajlik, és hálával kell elmondanom, hogy sok remek helyen tartunk gyönyörű koncerteket, így szeretettel várlak benneteket a színpadon.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche