Hogyan lehet elrejteni egy állványt a karácsonyfáról: lehetőségek minden ízléshez

Egy gyönyörűen feldíszített karácsonyfa megjelenését reménytelenül elronthatja egy nem túl vonzó állvány, amely a fát függőlegesen tartja.

Szerencsére ennek a problémának a megoldására sok módszert már régen feltaláltak. Közülük a legesztétikusabbat a BelNovosti online kiadvány szakértője, Julia Tychino tervező osztotta meg velünk.

Ajándék

Talán a legegyszerűbb, de nagyon hatékony módja annak, hogy egy karácsonyfát eltüntessünk a szemünk elől, ha egy halom szépen becsomagolt ajándékot halmozunk a tövébe. Az ajándékok lehetnek valódiak vagy „hamisak”, amelyek cipősdobozból és csomagolópapírból készülhetnek.

Pléd

Egy másik méltó lehetőség, hogy a lucfenyő tövét egy takaróval tekerjük be, melynek színe a karácsonyfadíszek palettáját visszhangozná.

karácsonyfa
Fotó: © Belnovosti

Kosár

Juta vagy szövet kosarakról beszélünk, amelyekben általában a textíliákat tárolják. Általában természetes bézs árnyalatúak, ezért tökéletesen harmonizálnak a sötétzöld karácsonyfákkal. Igaz, ha erdei szépsége nagyon buja, akkor „kicsit izzadnia” kell, hogy találjon egy terjedelmes kosarat, amely elfér egy széles standon.

Általában a legegyszerűbb lehetőség egy érdekes kialakítású állvány használata: a modern üzletekben olyan termékeket találhat, amelyek maguk is díszítőelemek.

Korábban arról beszéltünk, hogyan lehet díszíteni egy gyerekszobát az újévre.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche