Hogyan lehet esztétikusan és olcsón díszíteni egy házat az újévre: a tervezők megnevezték a legjobb lehetőségeket

A lakás újévi ünnepek díszítésének kérdése összetett és ellentmondásos.

Egyrészt csodálatos hangulatot szeretne teremteni, elfelejteni a problémákat, és teljesen elmerülni a varázslat és az ünneplés légkörében.

Másrészt nem akarsz sok pénzt költeni rövid ideig.

Ezért olyan megtakarítási lehetőségeket találhat, amelyek semmilyen módon nem befolyásolják a dekoráció minőségét – mondja Julia Tychino tervező, a BelNovosti online kiadvány szakértője.

ünnep
Fotó: © Belnovosti

Milyen ötletekre lehet figyelni?

Ne feledkezzünk meg az ágakról sem

A tűlevelű ágak mindig sokkal kevesebbe kerülnek, mint egy teljes értékű fa, de a megfelelő megközelítéssel megfelelő légkört teremtenek.

Különböző módon díszíthetők és különböző helyiségekben helyezhetők el. A fontos pont a különleges aroma, amely lehetővé teszi, hogy elmerüljön az újévi varázslatban.

Gyertyák

Vannak, akik speciális újévi gyertyákat vásárolnak megfelelő csomagolásban, de nem kell túlfizetni. Megvásárolhatja a legközönségesebb gyertyákat, adjon hozzá egy kis illóolajat.

Egész kompozíciókat is készíthet gyertyákkal, tobozokkal, fenyőtűkkel, játékokkal és ünnepi figurákkal.

Tündérfények

Nem csak a vásárolt ékszerek fognak gyönyörűen kinézni. Érdemes saját füzéreket készíteni. A szárított citrusfélék remekül néznek ki, amelyeket talmival, fűszerekkel, esővel és egyéb elemekkel kombinálhatunk.

Egy ilyen füzér különleges kellemes aromát is adhat a lakásnak.

Korábban arról beszéltünk, hogyan készítsünk mesés újévi belső teret.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche