iPhone képernyő kalibrálása: hogyan csináld egyszerűen

Ha iPhone-ja van, és az az érzése, hogy a képernyője hibás, vagy nem úgy reagál, ahogyan korábban és kellene, akkor valószínűleg a panel kalibrálása nem megfelelő. Ne aggódjon, mert ez nem komoly probléma, és mi megtanítjuk hogyan kell kalibrálni a képernyőt a.

A lényeg az, hogy látszólag az Android telefonok pontosan ugyanúgy működnek, mint más gyártók Android telefonjai. Tudnod kell, hogy nem, hogy azok Cupertinónak van egy technológiája elektromos és nem fizikai érintkezés alapján. Alapvetően ez megmagyarázza, hogy miért sokkal pontosabb tapintású, de azt is, hogy miért megy ki könnyebben a kalibrálásból.

Kalibrálja lépésről lépésre az iPhone képernyőjét

A telefonból

Ha működik, még mindig nincs kalibrálva, nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a bekapcsológombot, majd húzza az ujját a képernyőn. Lefelé kell csinálni, amíg ki nem kapcsolja a készüléket. Várja meg, amíg újraindul, és nézze meg, hogyan reagál most.

Sokszor csak a egyszerű újraindítás, hogy az iPhone képernyőjén válaszoljon újra a szokásos módon.

Talán emiatt, amikor problémák merülnek fel iPhone képernyőnkkel, akkor vesszük észre kalibrálnunk kell más lépéseket követve ahogy alább kifejtjük.

Az iPhone képernyő kalibrálásának lépései:

  1. Kisülés a számítógépben.
  2. Most csatlakoztassa iPhone mobiltelefonját csatlakoztassa a számítógépéhez az USB-kábellel, és várja meg, amíg az iTunes felismeri.
  3. Válassza ki iPhone-ját majd kattintson az „Összefoglaló” fülre az iTunes főablakában.
  4. Most ki kell választania a «visszaállítás».
  5. Miután a terminál visszaállítási folyamat befejeződött, „kattintnunk” kell a „Beállítás új eszközként» amikor az iTunes megmutatta nekünk.

Mi van, ha le van tiltva?

Abban az esetben, ha a panel nem válaszol közvetlenül, akkor a számítógéphez kell fordulnia. Töltse le az iTunes-t MacOS vagy Windows rendszeren, ügyelve arra, hogy az a program legújabb elérhető verziója legyen, és csatlakoztassa mobilját USB-kábellel. Az iTunesnak fel kell tudnia ismerni.

Miután megjelenik a bal oldali eszközök oszlopban, válassza ki iPhone-ját és kattintson az Összegzés fülre, amely az iTunes főablakában található. Nyomja meg a Visszaállítás opciót. Látni fogja, hogy a képernyő elsötétül, és megjelenik az Apple logó.

Amikor a folyamat befejeződött, érintse meg a Beállítás új eszközként lehetőséget a szoftver újratelepítéséhez és újrakalibrálásához.

Ha még így sem tudja megtenni, vegye fel a kapcsolatot a cég hivatalos műszaki szolgálatával.

Másrészt néha az iPhone kalibrálása könnyen javítható a következőkkel:

  1. megnyomni a bekapcsológomb néhány másodpercig
  2. Húzza le az ujját a képernyőn, hogyfizetni a készülékért
  3. Várja meg, amíg az iPhone újraindul újra

Lehet, hogy hülyén hangzik, de néha jobb, ha először megpróbálja a terminál kényszerített újraindítását, mielőtt megpróbálná a szoftver-visszaállítási lehetőséget.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche