A brit fiúbanda tagját 2022 nyarán egy londoni járaton rasszista kijelentések és légiutas-kísérők megtámadása miatt ítélték el. Most ítélték el.

Fotó: Shutterstock/Avis De Miranda

Lee Ryan a 2000-es évek elején a legnagyobb népszerűségnek örvendő brit Blue fiúcsapat tagja, amely több millió albumot adott el. Ryan 2014-ben vált híressé, amikor bevallotta, hogy biszexuális, és kapcsolatban állt bandatársával, Duncan Jamesszel. 2022 júliusában egy férfi alkoholos befolyásoltság alatt Glasgowból Londonba utazott a British Airways légitársasággal, és helytelenül viselkedett a gép fedélzetén tartózkodó egyik légikísérővel. Ebben az ügyben most született meg az ítélet.

A Blue-s Lee Ryan-t elítélték rasszista megjegyzések miatt. Így bánt a személyzettel

Lee Ryan felháborító magatartást tanúsított egy fekete légiutas-kísérővel szemben a British Airways fedélzetén. A férfi „csokis sütinek” nevezte és azt mondta, hogy szeretne vele gyerekeket. A légiutas-kísérő azt vallotta, hogy mielőtt a férfi elhagyta a gépet, odalépett hozzá.

– Mielőtt kiszállok a gépből, szükségem van egy puszira.

– suttogta neki.

Amikor a nő azt mondta neki, hogy menjen el, állítólag megragadta a csuklóját.

– Fölém hajolt, és úgy tett, mintha meg akarna csókolni.

– vallotta a British Airways egyik alkalmazottja, amint arról a BBC News beszámolt.

Az Isleworth Crown Court bizonyítékai szerint a férfi babrált és tántorgott a fedélzeten, és bár az egész incidens csak tartott. 10-15 perc, ahogy a bíró rámutatott, a többi utas számára egy örökkévalóság volt. Az eset helyszínére a rendőrséget hívták. A szolgálatok beavatkozása elleni „védekezésül” az énekes meg is harapott egy tisztet. A zenész csak később ismerte el, hogy nem megfelelő megjegyzéseket tett és megérintette a nőt. Beszállás előtt el kellett volna innia egy üveg portóit. Kifejtette rasszista megjegyzéseit is.

„Elnézést. A csapattagom fekete, nem vagyok rasszista, voltak fekete lányaim, vegyes faj. Tréfa volt, csak részeg tréfálkozás, azt hiszem, nem volt rosszindulat vagy szándék, hogy bárkit is felbosszantson.

– fogalmazott közleményében.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Lee és Verity Fanpage (@leeryan_music) által megosztott bejegyzés

Lee Ryant elítélték. Drágán meg fog fizetni botrányos viselkedéséért

A rasszista megjegyzésekért és a British Airways legénységének zaklatásáért állt Lee Ryant 12 hónap börtönbüntetésre ítélték, 18 hónapra felfüggesztve. A nyugat-londoni Isleworth bíróság bírája szintén nmegbeszélték, hogy 2500 fontot (2885 eurót) fizetnek egy 40 éves férfinak kompenzációként a légiutas-kísérők számára, 750 GBP (865 euró felett) a személyzet többi tagjának és 510 fontot (588,5 EUR) bírósági költségekre. Mint a „Mirror” beszámolt róla, a sztár a bíróság felé menet zakóba bújt a paparazzik elől.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Ami megfelel Kate hercegnőnek, Meghan nem. Nem fogja elhinni, hogyan szegte meg a protokollt

Angelina Jolie panaszkodik Brad Pitttől való traumatikus válására. Azt állítja, hogy a gyerekei „mentették meg”: „A fenékre mentem volna”