Britney Spears egy késes videóval riasztotta el rajongóit és szeretteit. Ezért hívták ki a rendőrséget. A sztár az Instagramon kommentálta a dolgot.

Fotó: instagram.com/britneyspears pexels.com/Jacoby Clarke

Britney Spears viselkedése régóta aggasztja rajongóit és szeretteit. Korábban világsztár volt, ma pedig főleg arról híres, hogy táncprogramjait az interneten publikálja. Nemrég hozzáadott kellékeket – nagy kések, amelyektől mindenki annyira megijedt, hogy valaki úgy döntött, kihívja a rendőrséget az egykori művész házába. Britney Spears úgy döntött, hogy később kommentál.

Britney Spearst meglátogatta a rendőrség. Megint késekkel táncolt

Britney Spears késekkel való tánca nagy feltűnést és vitákat váltott ki. A rajongók úgy vélték, hogy az egykori művész viselkedése veszélyt jelent rá és környezetére. A hatodik oldal arról számolt be, hogy az ügy annyira súlyossá vált, hogy a rendőrök bekopogtattak a sztár ajtaján, hogy ellenőrizzék, jól van-e, és nincs-e veszélyben.

A jelentések szerint a Ventura megyei seriff hivatalának Dean Worthy kapitánya mondta ezt Britney Spearst meglátogatta az egyik őrmester, aki az évek során számos incidenst kezelt a „pophercegnővel”.

„Valaki Britney közeli embere látott egy videót a közösségi médiában arról, ahogy táncol és pörög késsel a kezében, és őszintén aggódott a mentális állapota miatt.”

– mondta a kapitány, biztosítva, hogy a rendőrség megerősítette az illető személyazonosságát.

Kétségtelen, hogy valóban kapcsolatban áll Britney-vel, és nem csak a rajongója.

Amikor a rendőrök megérkeztek az énekes otthonába a kaliforniai Thousand Oaksban, a kaputelefonon beszéltek a biztonságiakkal. Miután Spearsről azt mondták, hogy „jól van” és „semmi baja”, a tisztek elhagyták a területet.

– Nem engedték, hogy a tiszt személyesen lássa.

– tette hozzá Méltó.

Britney Spears válaszolt. Új videót adott hozzá

Britney Spears maga döntött úgy, hogy beszél a rajongóival és „lenyugtatja őket”. Biztosította őket, hogy nincs miért aggódniuk, mivel a kések, amelyekkel táncolt, nem valódiak.

„Tudom, hogy az utolsó bejegyzésemmel mindenkit megijesztettem, de ezek hamis kések, amelyeket a csapatom bérelt a Los Angeles-i Hand Proptól. Nem igazi kések. Senkinek sem kell félnie, és nem kell rendőrséget hívnia. Megpróbálom utánozni az egyik kedvenc előadómat, Shakirát… Egy előadás, ami inspirált! Üdvözlet nekünk, rossz lányoknak, akik nem félnek átlépni a határt és kockáztatni.”

– írta Britney Spears, és új táncrendet mutatott be a késekkel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Britney Spears édesanyjának anyagi gondjai vannak. Még a számlák kifizetésére sincs elég

Britney Spears KNIVES tánca megrémítette rajongóit. A KUTYÁIT ELVITELÉRE hívják! „Félve futnak. Meg kell őket menteni.