Eltünteti a ráncokat és a színváltozásokat, úgy hat a bőröregedés első jeleire, mint az igazi természetes botox. A kommunista időkben ez volt az egyik legnagyobb sláger a nők körében, ami nem hiányozhat egyetlen kozmetikai táskából sem. Ma már kevesebb mint 5 euróért megvásárolhatod. A halolaj segít a ráncok ellen? Így kell használni.

Fotó: shutterstock/Marina Demeshko

Évekkel ezelőtt a csukamájolaj diadalmaskodott az olcsó, de hatékony ránctalanító termékek között. Még anyáink és nagyanyáink is szívesen kenték fel az arcra, és néhány napos szisztematikus kezelés után ámulva nézték, hogyan tűnnek el a ráncok. Miért olyan hatékony a halolaj? A titka a részletekben rejlik.

A halolajos kenőcs segít a ráncok ellen? Egy sláger a kommunista korszakból

A tápanyagokban, A- és D-vitaminban, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag csukamájolaj kivételes hatással van a bőr állapotára. Ezt erősítik meg édesanyáink és nagymamáink is, akik évekkel ezelőtt nyúltak ehhez a konkrét termékhez. Ránctalanító és hidratáló hatású, javítja a rugalmasságot és támogatja a bőr általános állapotát.

A halolaj kenőcs segítségével az arcon lévő ráncok, barázdák egy pillanat alatt kezelhetők. De nem csak azt. A kenőcs más alkalmazásokra is alkalmas.

Mit kensz az arcodra, hogy elkerüld a ráncokat? Úgy működik, mint a természetes botox

Évekkel ezelőtt népszerű volt, ma újra népszerű. Kenőcs egyre több támogatót szerez. Mindez a csukamájolajban található összetevők rendkívüli tulajdonságainak köszönhető, amelyek segítenek gyorsan csökkenteni a ráncok megjelenését.

A csukamájolaj, amely főként a tőkehalfélék családjába tartozó halak májából nyert folyékony zsírból áll, gazdag A-vitamin forrás. támogatja a kollagén rostok képződését, melyek száma 25 éves kor betöltése után jelentősen csökken. Ennek eredményeként halolaj kenőcs mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, és támogatja annak felgyorsult regenerálódását.

A halolajos kenőcs eltávolítja a ráncokat? Sok esetben működik

A kenőcs a csukamájolajon kívül általában lanolint, fehér vazelint és szilárd paraffint is tartalmaz. Mindezen anyagoknak megvannak a maga előnyei regeneráló és hidratáló tulajdonságai jótékony hatással vannak a bőrreamely már az öregedés első jeleit mutatja.

Fotó: shutterstock/K_Pradeep

Hogyan kell alkalmazni a kenőcsöt? A kenőcsöt a legjobb este és éjszaka alkalmazni. Zsíros állaga megnehezítheti a sminkelést. Vigyen fel vékony réteget a megtisztított arcbőrre, és hagyja beszívódni.

A kenőcs azonban nem csak a ráncok ellen alkalmas. Ez is lehet:

  • helyettesítheti kedvenc kézkrémét, mert védi a körmöket a túlzott törékenységtől,
  • lábkrém helyettesítőjeként, mivel regenerálja a sarkak repedezett bőrét,
  • a gyógyszer, amely hadat üzen a pattanásoknak és a pikkelysömörnek.

Neki is van nyugtató hatása allergia okozta bőrirritációra.

Mennyibe kerül a halolajos kenőcs a gyógyszertárban?

A csukamájolaj, amely Csehszlovákia idején az egyik legnagyobb kozmetikai sláger volt, ma már könnyen megtalálható a gyógyszertárak polcain. Ára az értékesítési helytől függően változhat. Leggyakrabban azonban 5 euró körül mozog.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Egy sláger a kommunista korszakból 2 euróért. Mindenkinek a gyógyszeres szekrényében volt. Kisimítja a ráncokat és a varjúszemeket botox nélkül

Ne habozzon, és menjen a gyógyszertárba. Ez a kenőcs megszelídíti a száraz és repedezett ajkakat