A szakember megnevezte az arcbőrápolás TOP 5 hibáját

A szakember megnevezte az arcbőrápolás TOP 5 hibáját

Az egészséges arcbőr a megfelelő ápolástól és életmódtól függ: táplálkozás, sport, rossz szokások hiánya stb. A nők azonban gyakran nem tudják, hogyan gondoskodjanak magukról. Korábban írtunk róla, most pedig 5 fő hibáról fogunk beszélni a bőrápolás során.

Jelenleg egy nő bármilyen bőrápoló terméket választhat – írja Olga Vertiporokh kozmetológusra hivatkozva. A lényeg az, hogy ismerjük ezeknek az alapoknak a felhasználási sorrendjét és rendszerességét.

5 hiba a bőrápolás során:

1. Népi kozmetikumok

Az emberek tudják, hogy az öngyógyítás káros lehet az egészségre. Ennek ellenére szeretnek kísérletezni. A házi készítésű kozmetikumok többet ártanak, mint használnak.

2. Termékek a tömegpiacról

Ne vásároljon olcsó arcápoló termékeket. Több káros összetevőt fognak tartalmazni, mint hasznosakat. A szupermarketből származó kozmetikumok gyakran szintetikus és kőolaj alapú összetevőket tartalmaznak.

A szakember megnevezte az arcbőrápolás TOP 5 hibáját - fotó #1

3. Mosás szappannal

A szappan megváltoztatja a bőr természetes pH-értékét, kiszárítja azt. Vásároljon speciális gélt vagy habmosót, amely megfelel a bőrének.

4. Nem elég hidratált

A bőrt tisztító és tonizáló anyagokkal való érintkezés után reggel és este is hidratálásra van szükség.

5. Napvédelem

Arcbőrét nem csak nyáron kell védenie a napsugárzástól. Az évszakváltás nem jelenti az ultraibolya sugárzás hiányát. Ezért folyamatosan SPF krémet kell használnia.

Emlékeztessünk, hogy korábban arcokat írtunk. Szakértők elmondják nekünk, hogyan kímélheti meg magát az ilyen kellemetlenségektől.

Fotó: Freepik

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche