A Zara a Mercadona legvírusosabb szépségápolási termékét klónozza, amely már minden szupermarketben elfogyott

Az élet köre: és most Zara klónozza a Mercadonát. Ez történt az Inditex márka új szezonjával, amely számos új szépséget és az egyik ismerősen cseng számunkra: néhány hónapja vettük a szupermarketben.

A híresekről beszélünk. Az első a Victoria’s Secret volt, mellyel mindannyiunkat arannyá tettünk. Aztán kipróbáltuk a verziót alacsony költségű a Mercadonában, amely hatást hagyott maga után fényes és egy kitűnő illat. Most Zara megnövelte az ante.

Kedvenc divatmárkánk belép a területre szépség igazi mesterséggel. A bizonyíték ez hidratáló testolaj fényes felülettel, amitől bőrünk látványos arany tükröződést kölcsönöz. Mindig jól néz ki, de ha lebarnulunk, az eredmény látványos lesz.

Az ára 15,95 euró és ez a száraz felületű olaj, amely hidratálja a bőrt anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után. Ezenkívül a fás borostyánnak köszönhetően nagyon virágos és intenzív illatú. Természetesen finomabb, mint a parfüm, hogy ne telítse el az egész testet. Kiváló, és azt ígéri, hogy olyan gyorsan elfogy, mint a Mercadonáé.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche