Meghan Markle a királyi családban való jelenléte óta nem örvend jó hírnévnek a sajtóban. A királyi tevékenység kommentátora úgy döntött, elárulja, hogyan közelíti meg a média Harry herceg feleségét és Kate hercegnőt.

Fotó: shutterstock/LINGTREN.COM youtube.com/@MsMojo

Legutóbb Kate hercegné döntött kisebb változtatásokról a megjelenésében. Vilmos herceg felesége az elegáns, hosszú frufru mellett döntött, amely kihangsúlyozta arcvonásait. A walesi hercegnő eddig is ügyelt a megjelenésére, mindig a gardrób klasszikus darabjait választotta, így amikor úgy döntött, akár egy kicsit is változtat a frizuráján, a média azonnal felfigyelt rá.

Kate kedvező fogadtatásban és pozitív megjegyzésekben részesült a sajtóban. Meghan Markle azonban hat évvel ezelőtt nem volt ilyen szerencsés. Itt jön képbe egy tiktoker, aki le akarja leplezni a média és a királyi család képmutatását.

Ami jó Kate hercegnőnek, az nem megfelelő Meghan Markle-nek. Tiktoker mennydörög

Amanda Matta királyi kommentátor több olyan címet is összehasonlított, amelyek Kate és Meghan hasonló frizurájára utaltak. Matta tehát kettős mércére mutat rá. A videóban láthatjuk a „Glamour”, az „Allure” és a „People” filmeket, amelyek bejelentik, hogy Meghan állítólag azzal szegte meg a protokollt, hogy a haját alacsony kontyba, előrehúzott tincsben hordta.

A cikkek azt írták, hogy a királyi család jobban szereti tagjainak tökéletesen egyenes hajukat. De ahogy Kate legújabb frizurájával bebizonyította, a királyi családok viselhetnek rendetlen kontyba és frufruját anélkül, hogy a protokoll megszegésével vádolnák őket.

– Mint mindig, most sem az a lényeg, hogy valakinek van-e stílusa – ez kettős mérce.

– fejezte be a lány.

@matta_of_fact

Vedd észre a különbséget 🫠 Mint mindig, most sem arról van szó, hogy valaki „tulajdonos” egy stílust, hanem a kettős mérce a probléma. köszönet @lady audaci-TEA-nak, aki sok további gondolkodásra inspirált ebben a témában ✨ #meghanmarkle #katemiddleton #royaltea #royalstyle #royaldrama #doublestandards #royaldrama #royalgossip #royals #royalnews #royalfamily #sbrit

♬ eredeti hangzás – matta_of_fact

Az internetezők támogatják Meghan Markle-t

Sokan egyetértenek abban, hogy kettős mérce működik.

– Nagyon vicces lenne, ha nem lenne olyan idegesítő.

– kommentálta a TikTok felhasználó.

„Renetlen kontynak hívják Meghan frizuráját? Látniuk kellene a rendetlen zsemleimet.

– viccelődött más.

– Meghant is utálták, amiért avokádót eszik.

– tette hozzá egy másik felhasználó.

„A média még akkor sem hagyta békén Meghant, amikor terhes volt.”

– mondta egy másik.

Egyetért azzal, hogy Markle-nek nem könnyű a médiában?

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Így nézhet ki a királyi család a jövőben. A netezők azt mondják: „Harry és Meghan túl keményen bántak” (VIDEO)

Meghan Markle és Harry herceg házassága válságban van? „Minden nap KÜLÖN ÉLETET élnek”