Problémái vannak a hegekkel vagy striákkal? Vagy olyan száraz a sarka, mint a sivatag? Ahelyett, hogy a gyógyszertárba menne speciális kozmetikumokat vásárolni, menjen a gyógyszertárba, és vásárolja meg ezt a kenőcsöt. Csak néhány euróba kerül, és sok betegségen segít.

Fotó: pexels/Sarath Raj

Ahelyett, hogy speciális termékekre költene, keresse fel a gyógyszertárat. A propolisz kenőcs nagyon kevésbe kerül, de csodákat tesz. Számos bőrbetegségre ajánlják, hatását egy kivételes összetevőnek köszönheti. Ennek az összetevőnek köszönhetően nemcsak a striáktól szabadul meg, hanem felgyorsítja a sebgyógyulást és enyhíti a viszketést is. Ez csak néhány az előnyei közül.

Propolisz kenőcs. Sok bőrproblémán segít

A propolisz kenőcs a cink kenőccsel és az A-vitamin kenőccsel együtt azok közé a termékek közé tartozik, amelyeket édesanyáink és nagymamáink használtak, de az utóbbi években kissé feledésbe merültek. Egy bizonyos idő óta ismét előtérbe kerülnek és egyre népszerűbbek. A kenőcs propoliszt – méhpropoliszt, azt az anyagot, amelyet a méhek kaptáruk felépítéséhez használ – tartalmaz, felhasználási területe széles, és több mint 300 hatóanyagot tartalmaz. Kalciumot, szilíciumot, vasat és A-, B-, C-, D- és E-vitamint tartalmaz. Keni és hidratálja a bőrt, segít a hegeknél és horzsolásoknál, felgyorsítja a sebgyógyulást és támogatja az epidermisz regenerálódását. A propolisz kenőcs a striák elleni küzdelemben is hasznos.

Ez a kenőcs telitalálat a gyógyszertárból. Kiválóan alkalmas a striák kezelésére

A striáktól sokan félünk, de ahelyett, hogy drága termékeket vásárolnánk a drogériában, használjunk propolisz kenőcsöt. Allantoin és D-panthenol forrása, amelyek rugalmassá, hidratálttá és feszessé teszik a bőrt. Gyógyszertárban maximum 10 euróért lehet megvásárolni. A rendszeres használatnak köszönhetően a striák kevésbé lesznek láthatók.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Használja borotvahab helyett. A haj puha lesz, a bőr pedig hidratált lesz. El fogja felejteni az irritációt

Csak 2 csepp a krémben elegendő. Alkalmazza reggel és este. Radírként törli a ráncokat