A Kosban lévő szeptemberi Hold az év utolsó szuperholdja és az első őszi telihold. A telihold szeptember 29-én lesz megfigyelhető. Előttünk a napfogyatkozások időszaka, éppen ezért ez a telihold különböző érzelmeket, eseményeket fog okozni a jövőben. Mi vár az egyes csillagjegyekre? Lássuk.

Fotó: shutterstock/jakkapan

A hold úgy érezteti velünk, hogy ideje pihenni. Szépsége összetart minket, rezgései pedig érzelmeinkre hatnak. Arra ösztönöz bennünket, hogy álljunk meg, gondoljuk át és engedjük el azt, amit már nem akarunk cipelni. Néhány héttel azelőtt, az Újhold idején megfogalmaztuk szándékainkat és elképzeléseinket a fejlődésünkről. A telihold azt kérdezi tőlünk, hogyan alakulnak ezek a látomások.

A telihold megmutatja, hol van az elzáródás, hol tart vissza valami, és nem enged továbblépni. Megmutatja nekünk, milyen munkát kell végeznünk magunkon, hogy olyan életet élhessünk, amiről álmodoztunk.

Telihold – horoszkóp Kosnak

Jelenleg csak magadra koncentrálsz. Egyesek önzésnek, ti ​​pedig szükségszerűségnek hívják. Minél kevesebb energiát fordítasz mások problémáira, annál könnyebb lesz a saját életed. Csak azt tegye, amire abban a pillanatban valóban szüksége van. Ne váltson, ügyeljen arra, hogy ne fárassza ki magát – sem fizikailag, sem érzelmileg.

Telihold – horoszkóp a Bikának

Ez az az idő, amikor a félelmeid felszínre törnek. Ez nagyon instabillá teszi érzelmeit, és amit leggyakrabban érzel, az a szorongás. Keress egy biztonságos helyet és egy helyet, ahol megnézheted érzelmeidet, esetleg megbízhatsz valakiben. Talán találkozhatsz velük négyszemközt. A legfontosabb, hogy megnevezd a problémát, és utána kezdhetsz dolgozni rajta. Tegyen meg mindent, hogy megnyugodjon.

Fotó: shutterstock/Lukasz Pawel Szczepanski

Telihold – horoszkóp az Ikrek számára

Szerezz kapcsolatokat, és találkozz olyan emberekkel, akik segíthetnek a karrieredben. A kapcsolatok kialakítása során próbáljon gondtalan kapcsolatot fenntartani, hogy pozitív legyen a kép. Ne elégedj meg a változással!

Telihold – horoszkóp a Rák számára

A munkahelyi ügyek felhalmozódnak, ami a felelősség túlzott mennyisége miatt a felettesével való összetűzéshez vezethet. A szünetben szánjon néhány percet a gőz kiengedésére, szabaduljon meg a negatív érzelmektől és a feszültségtől. Dolgozz a levegővel, vagy menj ki egy kicsit a szabadba, és szívj egy kis friss levegőt.

Telihold – horoszkóp Oroszlán számára

Ez a megvilágosodás időszaka számodra, amelyben fejleszted gondolkodásodat és megszabadulsz a régebbi hiedelmektől. Nyerjen okos könyveket, keressen az interneten, és találjon információkat és kutatásokat a személyes fejlődésről és pszichológiáról. Bővíti tudását és önmaga megértését. Szélesítse a látókörét.

Telihold – horoszkóp Szűznek

Telihold idején nagyon önközpontú vagy. Nem akarsz piszkálást, gúnyolódást és sok interakciót. Állíts fel határokat, és tartsd magad távol azoktól, akik nem hoznak semmi építőt az életedbe. Szakítsd el az ilyen barátságokat, ne félj megtenni.

Telihold – horoszkóp a Mérlegeknek

Az embereknek szükségük van rád, sok időt és energiát fordítasz arra, hogy boldoggá tedd őket. Cserébe szeretné hallani a „köszönöm” kifejezést, vagy valamilyen elismerő gesztust kapni. Sajnos ez nem történik meg és fáj. Tipp a teliholdhoz: beszéljen hangosan érzéseiről és igényeiről.

Telihold – horoszkóp a Skorpió számára

Ne hagyja, hogy a napi feladatai elfoglalják minden idejét. Ne feledkezzen meg a pihenésről, enélkül nem lesz képes szembenézni a mindennapi kihívásokkal. Csinálj valamit, ami ellazít – menj el masszázsra, sétálj egyet a parkban, vagy menj el a könyvesboltba egy jó könyvért. Elég bármi, ami megbízhatóan mindig energiát és önbizalmat ad.

Telihold – horoszkóp Nyilasnak

Kreativitásod magas szinten van, de nem tudod, hogyan fejezd ki. Beszéljen valakivel, kérjen tanácsot, mit tegyen, hogy karaktere legyen és kézzelfogható eredményt hozzon. Ez még jobban inspirál, és előre visz.

Illusztratív fotó. Forrás: Pixabay/photo-graphe

Telihold – horoszkóp a Bak számára

Most szükséged van valakire, aki gondoskodik rólad és biztonságérzetet ad. Keresd a szeretteidnél, lehetőleg a családodban. Őszinteséget, melegséget és feltétel nélküli szeretetet kapsz tőlük. Ez kell neked.

Telihold – horoszkóp Vízöntőnek

Az időbeosztásod tele van olyan tevékenységekkel, amelyek kimerítik és lefoglalják az idődet, és távol tartanak azoktól az emberektől és dolgoktól, amelyeket szeretsz. Ügyeljen arra, hogy csak arra összpontosítson, ami jelenleg a legfontosabb, és hagyjon minden mást későbbre.

Telihold – horoszkóp a Halak számára

Stabil anyagi helyzeted lehet. Ez az a pillanat, amikor újra felmérheti kiadásait, és tudatosan próbálhatja csökkenteni a költségvetését. Szívesen intézi majd az anyagi ügyeket.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Ne mondd el nekik a titkaidat. Három csillagjegy, akiknek gondot okoz a titkok megőrzése

Az ilyen nevű férfiak a leghűségesebbek. Számíthatsz rájuk