A ragyogó bőr elszíneződés és ráncok nélkül sok nő álma. Kiderült, hogy a hibátlan bőr kulcsa egy karnyújtásnyira van, mert a konyhaszekrényben megtalálhatja. Csak néhány cseppet kell a krémhez adni.

Fotó: pexels/ Karolina Grabowska

Egyre többen vannak tisztában az arcbőr ápolásával. Sok nő, aki meg akarja találni a módját, hogy megállítsa az öregedés jeleit, különböző lehetőségeket választ. Vannak, akik az esztétikai orvoslás széles skáláját veszik igénybe, mások a természettel való harmóniában élnek és élvezik annak előnyeit. Az otthoni ápolás egyik slágere a konyhaszekrényben megtalálható alapanyag, amely számos értékes összetevőt tartalmaz.

Mi az olívaolaj? Bőrápolásban való alkalmazása számos előnnyel jár

Az olívaolajat egész olíva gyümölcsből préselve nyerik. Gazdag E-, A- és K-vitaminban, valamint egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amelyek különféle egészségügyi és kozmetikai előnyökkel járnak. A száraz bőr hidratálásától a makacs smink eltávolításáig. Milyen egyéb előnyökkel járhat?

  • Az öregedés és a ráncok ellen hat, hiszen természetes gyógymód a ráncok ellen. Ezen kívül erősíti a bőrt.
  • Az epidermisz természetes immunitásának helyreállítása és megerősítése.
  • Tisztítás, így smink eltávolítására is használhatod.
  • Kenést és kisimítást biztosít, mert helyreállítja a faggyú megfelelő összetételét.
  • A sokféle fenolos vegyületnek köszönhetően fiatalságot, vitalitást és védelmet ad a bőrnek a káros külső tényezőkkel szemben.
  • Megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől, így hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Házi készítésű módszer az arc megfiatalítására és ragyogóbbá tételére. Adjunk hozzá egy keveset a krémhez

Az olívaolaj, egy okkluzív tulajdonságokkal rendelkező bőrpuhító, akkor működik a legjobban, ha a maximális nedvesség felszívódik a bőrbe, ami általában a rutin utolsó lépése (közvetlenül a naptej előtt használja). Az ideális alkalom az olívaolaj felvitelére, amikor a bőr zuhanyozás vagy fürdés után még enyhén nedves. Ez a termék számos bőrápoló termékben megtalálható, különösen a bőrolajokban. RÓL RŐL hidratáló krémedet is dúsíthatod pár cseppel. Rendszeres használatával észreveheti a hatását.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Néhány euróba kerül, és úgy hat a hajra, mint egy professzionális laminálás. Simák és fényesek, mint egy tükör

Az ombre és a sombre a múlté. Most a beurre jön a szalonokba. Nem hiába hívják vajnak