Az asztrológia szerint egyesek ügyesen álarc alá rejtik érzéseiket, és jó arcot öltenek egy rossz játékért. Az ilyen viselkedés leggyakoribb oka a kártól való félelem, de nem csak ez. Mely csillagjegyek viselkednek így

Fotó: shutterstock/Maksim Toome

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a csillagjegyek és a nekik tulajdonított jellemvonások olyan útjelző táblák, amelyek megmutatják a járandó utat, és egyben sokat elárulnak az adott személyről. Bár az asztrológiához távolságot kell közelíteni, és játékként kell kezelni, nézze meg, mely jelek rejtik el ügyesen az érzelmeiket, és tegyétek jó arcot a rossz játékhoz, amikor a helyzet úgy kívánja.

A Bak szereti a bonyolult feladatokat. Ha nem megy jól, jó arcot vág egy rossz játéknak.

A Bak rendkívül ambiciózus, és gyakran vállal kihívást jelentő feladatokat, hogy megmutassa tehetségét és kitartását. Amikor a céljára koncentrál, nem kerül könnyen egyensúlyából. Nehéz helyzetekben is nyugodt marad. Még ha szorongás, bizonytalanság vagy félelem is megjelenik, úgy tesz, mintha minden rendben lenne, és minden figyelmét a cél elérésére összpontosítja. Mindezeknek köszönhetően törhetetlennek tűnik, de az igazság egészen más, mert a valóságban a Bak rendkívül érzékeny és vágyik mások elismerésére.

A Mérleg értékeinek jóváhagyása mindenekelőtt. Ennek eléréséhez úgy tehetnek, mintha minden rendben lenne.

A Mérleg gyakran közvetítő szerepet tölt be vitákban és konfliktusokban. Teszik ezt azért, mert rendkívül érzékenyek a nézeteltérésekre, bármilyen kérdést diplomatikusan tudnak megközelíteni, következetesen kompromisszumra és egyensúlyra törekszenek. Emiatt gyakran előfordul, hogy eltitkolják valódi érzéseiket, mert elsősorban a válság megoldása foglalkoztatja őket. Úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, és az eléjük állított kihívást jelentő helyzetek nem okoznak nekik problémát, pedig valójában fárasztóak és stresszesek.

Amikor egy Oroszlán fél attól, hogy valaki megbántja, maszkot vesz fel. Érzelmeit próbálja leplezni

Az Oroszlán büszke, karizmatikus és magabiztos csillagjegy, de vannak számára rosszabb napok is. Ilyen pillanatokban álarc alá rejti valódi érzelmeit, mert fél, hogy valaki megbántja, vagy egyszerűen csak foglalkozni akar vele. Minden tapasztalatot, negatívat és pozitívat is, értékes tapasztalatokká alakít át, amelyekből tanul. Rendkívül nehéz helyzetekben jó arcot ölt, hogy ne mutasson gyengeséget, ugyanakkor megvédje érzéseit.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Mit jelent egy álom a terhességről? Néhány embernek óvatosnak kell lennie. Van mitől félni?

Az erős telihold bátorít bennünket. Nézd meg a horoszkópot!