Az elmúlt hónapokban a divatos frizurákban uralkodik. Az ilyen haj a luxushoz és az eleganciához kapcsolódik. Nem kell azonban órákat a tükör előtt töltened ahhoz, hogy elérd ezt a frizurát! Híres fodrászok, mint például Jennifer Lopez, elmondták nekünk, hogyan készítheted el ezt a frizurát néhány lépésben, és lepheted meg barátnőidet.

Fotó: Tiktok/chrisappletonhair

A csendes luxus, ami szó szerint csendes luxust jelent, egy olyan kifejezés, amely az elmúlt hónapokban a hírekben szerepelt. Ez a trend sok nő körében hullámokat vet, és nemcsak a ruhatárunkban, hanem a lakberendezésben, a köröm- és hajápolásban is érvényesült. A frizura, amelyet sokan a „csendes luxussal” asszociálnak, egy ’90-es évek stílusú réteges vágás, amelyet kerek ecsettel formálnak a volumen növelése érdekében. Nem tagadható azonban, hogy a hajmosás sok nő számára problémás. De segítséggel jön egy trükk. Ennek köszönhetően olyan leszel, mintha most jöttél volna ki a fodrászból!

Az ilyen haj 2023 slágere: Jennifer Lopez és Kim Kardashian fodrásza elárulta, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elérni ezt a megjelenést

Nem kell órákat tölteni a hajaddal a wow hatás eléréséhez. A híresség fodrász, Chris Appleton, aki olyan sztárok haját kezeli napi szinten, mint Jennifer Lopez, Dua Lipa, Drew Barrymore és Kim Kardashian, a ’90-es évek stílusát bemutató trükköt mutatott be TikTokon. „Ez a vírusos frizura valóban működik. A nagyobb volumen érdekében fújja be az oldalakat hajlakkkal.” a bejegyzés leírásában szerepel.

A haj formázásához habra, kefére, két hajgumira, több vastag hengerre, hajszárítóra és hajlakkra lesz szüksége. Mi legyen a következő. Vigyen fel formázó habot a fésült hajra. Tekerje a homlok feletti hajrészt egy kisebb lófarokba, a többiből pedig hozzon létre egy lófarkot a fej tetején. Hajszárítóval szárítsa meg a haj homlok feletti részét az arctól távolabbi irányban, majd hengerre tekerje. Ossza meg a második farokban lévő hajat több szálra, szárítsa meg mindegyiket hajszárítóval, és tekerje külön hengerekre. Hagyja kihűlni a hajat, majd fésülje át, kefélje át ujjaival, végül permetezze be a hajlakkot. Bár a legjobb hatás a megfelelően vágott hajon látható, ezt a trükköt bárki használhatja, akinek közepes vagy hosszú haja van.

@Chrisappletonhair

Ez a vírusos hajvágás valóban működik. Próbálja meg az oldalakat hajlakkkal befújni a nagyobb térfogat érdekében. 🙌🏼 @Color Wow Hair @Shark Beauty

♬ Paint The Town Red – Doja Cat

Egyszerű trükk a divatos frizurához. Az eredmény? „Őrült”

A fodrász által posztolt videó rengeteg kommentet vonzott a netezőkből. Néhányan bevallották, hogy már alkalmazták ezt a szabadalmat, mások a módszerért lelkesedve elismerték, hogy mindenképpen ki kell próbálniuk.

„Több mint 20 éve csinálom ezt”
„Hozzáadom a „ki kell próbálni mielőbb” listámhoz
„ez a kötet”
„Őrült”
„A hajamon működik”
„Mindenképpen ki fogom próbálni”
„Imádom ezt a trükköt”

HANGOK

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Milyen hajszín az 50 éveseknek? Kérje meg fodrászától ezt az árnyalatot, és 10 évvel fiatalabban távozik a szalonból

Az ombre és a sombre a múlté. Most a beurre jön a szalonokba. Nem hiába hívják vajnak