Sokan úgy vélik, hogy jellemvonásaink az asztrológiában találhatók. Állítólag minden összefügg a születési dátummal és az állatöv jegyeivel. Vannak körülötted olyan emberek, akik apatikusnak tűnnek számodra? Tudja meg, mely jelekre jellemző, és mi okozza.

Fotó: shutterstock/Prostock-studio

Vannak, akik közömbösnek tűnnek az ingerekre, és ritkán érdeklődnek a körülöttük zajló események iránt. Kiderült, hogy az apátia a születési dátumhoz és a csillagjegyhez köthető, és nem feltétlenül az őszi hideg okozza. Tartozik hozzád közeli személy ebbe a csoportba? Ne felejts el távolságtartóan és hunyorogva közelíteni a leírásokhoz.

Apatikus csillagjegyek. Kos

Előfordulhat, hogy a Kosok saját kezdeményezésükre nem hajlandók segíteni, és azt a benyomást keltik, hogy semmi sem érdekli őket. Inkább az érdeklődési körükre összpontosítanak, és inkább belemerülnek az olvasásba, ahelyett, hogy úgy tesznek, mintha szívesen beszélgetnének valakivel. Ez a viselkedés ugyan összefügghet az őszi hideggel, de lehet, hogy nem. A Kos szeretheti a kényelmet. Aztán nem bánják, hogy órákig ülnek a kanapén egy takaró alatt egy bögre meleg teával.

Van józan esze, és nem beszél érzéseiről. Szűz

Sok Szűz ember józan ésszel közelíti meg az életet, és nem osztja meg érzéseit másokkal. Lehet, hogy apatikusnak tűnnek, de egyszerűen azt feltételezik, hogy az érzelmek nem uralhatják életüket. Néha azt hiszik, hogy higgadtsággal és józan ésszel érik el a sikert, és nincs értelme érzéseiket kifejezni.

A saját csendes világában él. Vízöntő

Köztudott, hogy sok Vízöntő szeret álmodozni és elmerülni saját gondolataiban, amibe ritkán enged be másokat. Nem szeretnek alkalmazkodni a környezetükhöz, és nagyon csendesnek tűnhetnek, ami miatt egyesek közömbösnek érezhetik őket minden iránt, ami körülöttük történik. Nem mindenki tudja, hogy a Vízöntők ezt védőgátként használhatják a sérülések ellen. Nem akarják, hogy mások visszaéljenek érzéseikkel.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Hűség, őszinteség és szeretet a végsőkig. A három legodaadóbb csillagjegyet azonosították

Csillagjegyek a legbátrabbaktól a legfélénkebbekig. Te melyikben vagy?