Haját tervezi, de nem tudja, mi a divat ebben a szezonban? Három rövid hajra készült frizura határozottan uralkodik idén ősszel a fodrászatban. Hangerőt és karaktert adnak nekik, ugyanakkor nagyon csajosnak tűnnek.

Fotó: freepik.com/@freepik

A rövid haj a kényelemről szól, és megkönnyíti a mindennapi formázást. Gyakran elég, ha egyszerűen megszárítja a haját, hogy egész nap jól nézzen ki. Ha meg szeretné változtatni a frizuráját, de fogalma sincs, hogyan frissítse fel megjelenését, használja javaslatainkat. Bármilyen hajszínen jól mutatnak.

Frizurák rövid hajra. Tompa bob

A tompa bob a bob egyik változata. A haj egyenes vonalban van vágva, és kissé hosszabb, mint az áll. A frufru jól passzol ehhez a frizurához. Lefedheti az egész homlokot, de lehet rétegesen is, és enyhén a homlok fölé eshet. Bár a haj egyenesre van vágva, a vége enyhén kócosnak tűnik. Ez a tompa vágásnak köszönhető, amely nem teszi a tincseket tökéletesen simává.

Egyenes bob. Frizurák rövid hajra

Nem tetszik a művészi rendetlenség a fején? Az egyenes bob megfelelő az Ön számára. Egyenes vágás a fülre vagy a vállakra, attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni. Ezután a haj egészségesnek és dúsnak tűnik.

A tökéletesen egyenes vágású Bob, mint egy vonalzó, nagyszerű megoldás azoknak, akik félnek a változásoktól. Ez egy kompromisszum a hosszú és a közepes haj között. Nagyon sokoldalú, mivel középre, balra vagy jobbra szétválaszthatja, és minden nap más frizurát készíthet.

Baba bumm. Arc karcsúsító frufru

Rövid frizurád van, de szeretnél valami változatosságot adni? Válassza ki a frufruját. De nem egy egyenes rojtot, ami az egész homlokot fedi, hanem egy baba frufru. Ez egy rövid szabás merész, erősen rétegzett megjelenéssel. A frufru általában a homlok egyharmadát fedi.

A frufru könnyű, szokatlan, és csavart ad a megjelenésnek. Karcsúbbnak tűnhet, és a legmegfelelőbb a kerek arcú emberek számára. Remek alternatívája a függöny frufrunak, amely évek óta a népszerű frizurák élvonalában van.

Szerkesztőség Váčen v tebe.

Kapcsolódó cikkek:

Egy ilyen frizurával úgy fogsz kinézni, mint egy magazin címlapján. Egy híresség fodrásza bemutatja ezt a trükköt

Milyen hajszín az 50 éveseknek? Kérje meg fodrászától ezt az árnyalatot, és 10 évvel fiatalabban távozik a szalonból