Ez a minta eleganciát kölcsönöz minden női megjelenésnek. Nagyon népszerű és divatos, és nem sok nő hordja. Szeretnéd érezni magadon ezt a francia sikket? Néz!

Fotó: Instagram/blog4over40

Az ilyen mintájú ruházat mindig is divatos volt, de az aktuális szezon a királyság. A csíkok igazi feltűnést keltenek, és mindig is a francia stílushoz társultak. Szeretnél egy kis párizsi sikket becsempészni a ruhatáradba?

Divat ötven után. Őszi és téli trendek

Csíkos ruhák a minimalista, egyszerű stílus része, amely sok évszak óta divatos. Érdemes egy kapszula gardróbot kiegészíteni, hogy gardróbja egyes darabjait elegáns és stílusos szettekké egyesítse. Ha szeretnél egy kis karaktert varázsolni a ruhatáradba, válasszon ruhákat ezzel a mintával.

Kinek jó a csíkos ruha? Hosszú évek óta él egy mítosz, hogy a vízszintes csíkok hízást okozhatnak, és itt az ideje, hogy ezt elengedd, és azt viseld, amiben jól érzed magad. A csíkok vizuálisan kitágulhatnak, de sok más ruha is. Ha azonban aggódik ettől a hatástól, és molett vagy – válasszon valamivel testhezállóbb vagy szélesebb, ritkábban csíkozott ruhákat.

Miért ajánljuk csíkos ruhák 50-eseknek? Mindenekelőtt azért, mert ebben a korban sok nő a kényelemre támaszkodik, ami nem jelenti azt, hogy ez nem kapcsolható össze a divattal. Egy kényelmes és stílusos, élénk színű csíkos pulóver gyönyörűen felfrissítheti stílusát, és elegáns és sikkes hatást kölcsönöz neki, amitől jobban érezzük magunkat. Ezt a hatást igazán kis erőfeszítéssel érheti el. Ha csíkos pulóvert választasz, akkor bőrnadrággal vagy széles nadrággal párosíthatod, amelyek divatosak ebben az évszakban.

Divatos csíkos ruhák 50 éveseknek. Hívja meg Párizst otthonába

A csíkos ruházatot elsősorban tengerészeti módra később pedig őt maga Coco Chanel indította el. A csíkos ruházat régóta divatos, de kissé módosított formában. A csíkos ruhák most tompított, minimalista változatban divatosak.

A pulóverek különösen divatosak – oversize pulóverek magas cipzáras gallérral, garbóval vagy mély nyakkivágással. Rendkívül divatosak a fekete csíkos fehér/krém vagy a fekete fehér csíkos pulóverek, de a színek kedvelői választhatnak barna, türkiz vagy szürke színt is. Népszerűek azonban a szűk szabású felsők és blúzok, valamint a kabátok és ingek is.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Divatos és takaró sálak télre. Ők a szezon slágere

A kevesebb többet jelent. Alkalmazza a 60:40 szabályt, és stílusa mindig elegáns lesz