Hogyan lehet megőrizni a kiváló fizikai állapotot a sportkarrier befejezése után? Ezt Misa Baculov szerb kickboxedző mondta, aki a helyi médiának adott interjújában elárulta diétája titkait. Egy diéta, amely – mint ő maga is bevallotta – a kitartás szélére sodorta. A hatásai azonban igazán lenyűgözőek voltak, amivel Baculov szívesen és gyakran dicsekedett is a közösségi oldalakon, ahol több százezer felhasználó követi őt.

Fotó: instagram.com/misa_ronin/

Misa Baculov egykori szerb kickbox versenyző. Baculov már befejezte pályafutását, de még mindig kiváló fizikai formában van. És nem csak azért, mert állandóan edz, mert a fiatal K-1 jó és jól ismert edzője.

A szerb médiának adott interjújában Baculov arról a diétáról beszélt, amely lenyűgöző formában tartja. Egy űrlap, amelyet gyakran bemutat az Instagramon, ahol már több mint 136 000 követője van. Baculov beszélt egy sajátos fehérjediétáról, amit magán tesztelt.

„Átlagosan heti 150 tojást és napi egy kilogramm húst ettem. Fantasztikus eredményeket hozott”

– izgatott Baculov.

A szerb K-1 edző erős étrendje

„Az elmúlt két-három hónapban nem ettem annyit, és ezért fogytam hét kilót. De miközben gyarapodtam a tömegben, úgy éltem, mint egy testépítő. Reggel hatkor keltem kardió edzésre. Ez a legjobb alkalom erre, mert víz nélkül csak zsírt égettem. Először nagyon izzadtam, aztán sokat ettem”

– mondta a szerb.

„Először egy protein shake-el kezdtem, majd lezuhanyoztam. Csak ezután kezdtem el igazi kaját enni. Először feltörtem 10 tojást, amit sosem ettem egyedül. Szárított sonkát adtam hozzá, hogy szilárd ételt készítsek. Egy-két órával később zabpehely- vagy fehérjekását ettem, az ebéd csirke, marha és rizs volt.”

– hozzátette.

„Krumplit adhattam a húshoz, mert annyira jó volt az anyagcserém, hogy gyorsan leégettem. Szó szerint egész nap ettem. Nem csak este ettem, mert napi négy órát aludtam, így nem volt értelme. Általában napi ötezer kalóriát ettem, de amikor híztam, ez a szám nyolcezerre ugrott.”

– fejezte be.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Mi történik, ha nem iszol elég vizet? A tested ezeket a jeleket adja neked. Az egyik látható a bőrön

Egészséges és tápláló kenyeret. Ősszel vegye be az étrendjébe