A holdnaptár a holdfázisokon alapul. Sokan azt hiszik, hogy ezek befolyásolják jólétünket és jellemünket. Mint kiderült, ez a szépségre is vonatkozik. Ha azt tervezzük, hogy változtatunk az ápolásunkon vagy a frizuránkon, a legjobb, ha azt a naptár szerint tesszük.

Fotó: shutterstock/antoniodiaz

Van négy holdfázisok: újhold, telihold, első negyed és utolsó negyed. A szépség szempontjából kulcsfontosságúak. Úgy gondolják, hogy a hajápolásnak követnie kell a holdnaptárt, mert akkor a legkielégítőbb az eredmény. Ha egy véletlenszerű napon időpontot egyeztetett a fodrászhoz, és könnyes szemmel ment haza, ideje változtatni ezen. Ügyeljen arra, hogy a következő leírást egy szem sóval vegye.

Holdnaptár 2023 – ne feledje

Van néhány általános szabály a hajápolásra a holdnaptár szerint. A hajat a telihold és az újhold között kell levágni, amikor a Hold az Oroszlán és a Mérleg csillagképben van. Ezáltal a haj erősebb, könnyebben kezelhető és gyorsabban nő. Ha színezésről van szó, az új színnek leszel a legboldogabb. A csütörtöki napok a legalkalmasabbak a kondicionálók felvitelére a Hold a Vízöntő csillagképben hajmosáshoz. Ha a Hold a Rák, Halak és Skorpió csillagképben tartózkodik, tartózkodjon minden hajkezeléstől. Ne hosszabbítsa meg a haját újhold és telihold idejénmert akkor fogékonyabb a fájdalomra.

Hold naptár. Vágja le és festse ki a haját ezekben a napokban

A holdnaptár a hónap egyes napjait jelzi, amelyek alkalmasak vagy alkalmatlanok bizonyos eljárásokra. Különösen ilyenek ebben a hónapban Kedvező napok a hajmosásra október 9., 13., 14., 18., 19., 22., 23., 26., 27. és 31.. Tökéletes napok a hajvégek levágására és a frizura megváltoztatására: október 8., 9., 10., 11., 12. Színezéshez válassz egyet a következő napok közül: október 22-én vagy 23-án. A színezés tovább tart és jobban néz ki. Ne vágja le a haját október 15-én, 16-án, 17-én, 24-én vagy 25-én. Nem is fognak a helyükön tartani.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Gyors és olcsó szálkás hajhatás. Egy készítmény, amelyet a vacsora elkészítése közben készít

Csak 1 euró. Ennyire kell, hogy egy hónap után sok új hajat láthasson