Kate hercegnő és Vilmos herceg utoljára júliusban, Wimbledonban voltak nyilvánosak. Ettől a pillanattól kezdve a házaspár és gyermekeik nem jelentek meg a nyilvánosság előtt, és az alanyok elkezdték kérdezni, mi az oka távolmaradásuknak. Sok jel utal arra, hogy a család… egy régóta várt és teljesen megérdemelt vakáción lehet.

Kate hercegnő és Vilmos herceg hirtelen eltűnése. Mi a hiányzás oka?

2023. július közepén, amikor Vilmos herceget és Kate hercegnőt utoljára látták nyilvánosan a tenisz világának egyik legfontosabb eseményén, Wimbledonban.

Azóta sehol nem jelentek meg a nyilvánosság előtt, ami találgatási hullámot váltott ki a királyi család tagjaival kapcsolatos eseményekről. Felmerült a gyanú, hogy az egyik házastárs beteg, vagy családi problémák merültek fel. De semmi sem romolhat el! A legvalószínűbb forgatókönyv: egy pár és három gyermekük nyaralása!

„RENDBEN! Magazin” a királyi pár köréből egy megbízható személynek adott interjújában megtudta, hogy Kate és William számára kiemelt fontosságú volt a családi vakáció eltöltése ebben az évben.

„William és Kate nagyon világossá tette, hogy ezen a nyáron időt akarnak magukra és gyermekeikre. A nyár nagy részét azért foglalták le, hogy a gyerekeikkel töltsenek időt.”

– mondta a forrás az Ok! Magazin.

A királyi család tagjainak ünnepei a biztonságukról gondoskodó szolgálatok által szigorúan őrzött téma. Különféle okok miatt Kate és William hollétét nem hozták nyilvánosságra.

A legnyilvánvalóbb okokból, mint pl biztonsági fenyegetés, merénylet lehetőségeegészen Kate és William, valamint gyermekeik magánéletének biztosításáig.

A brit média csak találgatni tud, hová tűnt a pár. Egyesek arról beszélnek, hogy az Egyesült Királyságban rejtőzködnek a királyi birtokokon, mások egzotikus nyaralóhelyekről beszélnek, ahol privát jachton szórakoznak, távol a zsúfolt strandoktól.

Nehéz hónapok Kate hercegnőnek és Vilmos hercegnek

Kate hercegnő és Vilmos herceg idei nyaralása teljesen letelt. Az elmúlt két év nem volt könnyű a királyi család számára. Problémák Harry herceggel és Meghan Markle-lel, a királynő halála és III. Károly király csatlakozása. A trónra kerülés rendkívül kimerítő események voltak Kate hercegnő és Vilmos herceg számára.

A lelki teher nem minden, a királyi trónon bekövetkezett változások miatt rengeteg új feladat hárul a hercegi párra. Nem csoda, hogy mindketten egy családi nyaralásról álmodoztak, ahol pihenhetnek egy kicsit.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Szigorú szabályok Vilmos hercegre és Kate hercegnőre. A gyermekeknek az étrend egy részét külön kell elfogyasztani

Harry herceg egyedül jön Európába, mi lesz Meghan Markle-lel? Van egy kijelentés a világon