Madonna nemcsak botrányos, hanem hat gyermek édesanyja is. Nemrég egy 18 éves fiával dicsekedett, aki éppen most lép felnőttkorba. Nem felejtette el a gyökereit.

Fotó: instagram.com/madonna/

Madonna pályafutása során bebizonyította, hogy nemcsak zenei díjakat tud nyerni és botrányokat generálni, hanem nagy szíve is van. A világ egyik leghíresebb énekese hat gyermeke van, közülük kettő biológiai. Négyet örökbe fogadott Malawiból. Nemrég ünnepelte 18. születésnapját egyik fia, David Banda. A sztár nyilvánosan kívánta őt, és utalt származására.

Madonna 18 éves fiához fordult. Így foglalta össze a felnőtté válását

Az énekes nem sokkal születése után örökbe fogadta a 18 éves David Bandát. A fiú biológiai édesanyja néhány nappal a szülés után meghalt. Egy idő után azonban botrány terjedt az egész világon. A gyermek apja azt állította, hogy fia elvitelében nem állapodtak meg.

A férfi azonban korábban lemondott szülői jogairól. Így a gyerek Madonnánál maradt, és ő nevelte egész életében Dávidot. Nemrég egy különleges születésnapot ünnepeltek együtt. Az Instagramon közzétett egy videót az őrült buliról, amelyet fiának, családjának és barátainak szervezett. Az énekesnő megemlítette azt a törzset is, ahonnan gyermeke származik. Ezzel hangsúlyozta a fiú gyökerei iránti tiszteletet.

„Boldog 18. születésnapot David Bandy! Törzsi neve „Senzangakhona”. Ngoni és Zulu leszármazottja! Nehéz elhinni, hogy majdnem 18 éve, hogy találkoztunk Önnel Mchinjiben, v árvaházén A remény otthona! „

– írta a sztár az Instagramon.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Utalt a fia nevének jelentésére is.

„A neved azt jelenti: Mondd az igazat! Nem is tudtam volna jobb nevet elképzelni egy művésznek! Egy igazán különleges emberré nősz! Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rátok! Ragyogsz, mint a legfényesebb csillag!”

– ő hozzáadta.

Madonna a gyerekekről: Most útmutatásra van szükségük

Madonnának két biológiai gyermeke van. A 27 éves lány, Lourdes az énekes és Carlos Leon kapcsolatából származik. Másrészt a fia, a 23 éves Rocco a sztár és Guy Ritchie forgatókönyvíró és rendező házasságának az eredménye. Madonna a 18 éves David mellett Mercy-t (17 éves) és ikreket – Esterét és Stellát (11 éves) is neveli.

„Az jutott eszembe, hogy ha a gyerekek felnőnek, megtanulnak vigyázni magukra, és könnyebb lesz. De valójában minél idősebbek, annál nehezebb, mert most lépnek be az élet felnőttkorába, és valóban útmutatásra van szükségük.”

– mondta az énekes a „People”-nak 2017-ben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Madonna: a világ legnagyobb popbotránya?

Madonna először szólalt meg kórházba kerülése óta. Az állapotáról beszél