Még a tartós parfümök sem maradnak a bőrön? Lehet, hogy helytelenül alkalmazza őket

Még a tartós parfümök sem maradnak a bőrön? Lehet, hogy helytelenül alkalmazza őket

Korábban már írtunk arról, hogy hol nem szabad parfümöt tárolni, de ebben a cikkben azt a kérdést fogjuk megvizsgálni, hogy miért nem tapad meg a bőrön még a legkitartóbb parfüm sem. Bővebben a HOCHU.ua oldalon!

Egy jó kis fillért költesz parfümre, remélve, hogy biztosan kitart neked egész nap? Sajnos egy parfüm ára nem mindig garantálja a tartósságát. Ahhoz, hogy még egy drága vagy olcsó illat is a lehető legtovább a bőrön maradjon, fontos tudni, hogyan és hol kell helyesen felvinni.

Ahogy írják, a parfüm alkalmazásának pontos helyeiről meglehetősen ellentmondásosak az információk. Például sokan úgy gondolják, hogy a legjobb módszer az, ha parfümöt kenünk a csuklójára. A tapasztalt parfümőrök azonban ennek az ellenkezőjét mondják.

A csukló olyan terület, amely gyorsan felmelegszik és faggyút is termel. Ezek a körülmények az illat gyors elhalványulását okozhatják, ami mindössze néhány órával csökkenti élettartamát. Ezenkívül az órákat és karkötőket gyakran a csuklón viselik, ami befolyásolhatja a parfüm eredeti hangját.

Hová kell kenni a parfümöt, hogy egész nap kitartson?

A legjobb hely a parfüm felvitelére a csukló külső része, az úgynevezett hát. Ez a terület általában súrlódásmentes, így az illat egyenletesebben terjed.

A szakértők emellett számos más előnyös helyet is kiemelnek a testen, ahol a parfüm tovább tart és megőrzi tulajdonságait. Köztük a fülek és a nyakkivágás környéke.

Korábban azt is elmondtuk, hogyan kell helyesen tartani az illatot egész nap. Csak néhány trükk segíthet abban, hogy az illat a lehető leghosszabb legyen.

Fő fotó: pexels
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche