Az ötvenes nők el akarják rejteni ősz hajukat. Ugyanakkor nem akarnak hébe-hóba fodrászhoz menni, ezért olyan színről álmodoznak, amivel pénzt takarítanak meg. Két árnyalat lesz telitalálat.

Fotó: shutterstock/Anelo

A hajfestés sok esetben a fiatalítás egyik módja. Az ötvenes éveiben járó hölgyek szeretnék hatékonyan elfedni az ősz hajat, és elvonni a figyelmet a ráncokról. A sötét színek nem lesznek jó választások, mert csak az arcszínt és az ezüst növedékeket teszik láthatóvá. Mindenképpen jobb olyan világos árnyalatokat választani, amelyek élénkítenek és könnyedséget adnak.

Frizurák 50 éveseknek. Válassz mézes szőkét

Az 50 év feletti nők számára a legjobb választás a mézszőke. Tökéletesen passzol a világos bőrhöz és bármilyen szemszínhez. Ha természetesen világosbarna vagy sötétszőke hajad van, nagyon jól fogsz kinézni ebben az árnyalatban.

A fényes kiemelések ragyogóvá teszik a bőrt, a szürkék pedig nem annyira láthatóak, mert összeolvadnak a szőke tincsekkel. Ez az élénk hajszín lágyítja a vonásokat, és optikailag évekig tart. A platina szőkétől eltérően elvonja a figyelmet a bőrhibákról és a bőrpírról.

Milyen hajszín az 50 éveseknek? A hamvas szőke telitalálat

A meleg árnyalatok nem állnak jól neked, és inkább maradsz a hideg színeknél? Nincs mit! Próbálja ki a hamvas szőkét a friss megjelenésért. A hideg tónusnak köszönhetően a szürkék kevésbé észrevehetők. A mély szín eltereli a figyelmet a szem alatti sötét karikákról, a világos kiemelések pedig ragyogóvá teszik az arcot.

Az 50 év feletti hölgyeknek tartózkodniuk kell a hajuk feketére festésétől. Az ilyen színezés ellenkező hatást fejt ki, és éveket ad hozzá. Élesíti a vonásokat és láthatóbbá teszi a ráncokat. Biztonságosabb lehetőség a világosbarna szín, lehetőleg balayage-szal kombinálva. Minél háromdimenziósabb, annál jobb.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

40 évesek, ezek a frizurák úgy fiatalítanak, mint a legjobb szérum. Mutasd meg őket fodrászodnak, és elkápráztatod az idei ősszel

Az ombre és a sombre a múlté. Most a beurre jön a szalonokba. Nem hiába hívják vajnak