Mióta kipróbáltam ezt a Redken finom hajra való balzsamot, mindig oroszlános hajam van, még alvás után is

Egy hónapja használom a TikTok legvírusosabb Redken kondicionálóját. Mindenki áradozott az eredményeiről és akart Meg kellett néznem őket magamnak. Hadd mondjam el az igazság minden mögött hype ennek a fodrászterméknek és hogyan hagyja el a haját a használata után.

A kontextus fontos, mert a hajtermékek nem működnek egyformán minden hajtípuson. Finom hajam van és nagyon sok, szóval szinte mindenkinek A kondicionálók nagy súlyt adnak a középhosszamnak és a végeimnek, kihagyva a térfogatot az egyenletből. Utálom, és ezért szeretem ezt a 26,99 eurós Redken kondicionálót.

Redken Acidic Bonding Concentrate Könnyű folyékony kondicionáló vékony hajra

Redken Acidic Bonding Concentrate Könnyű folyékony kondicionáló vékony hajra

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

A Redken Acidic Bonding Concentrate Concentrate könnyű kondicionáló használata vékony hajra

Ezt a terméket, mint minden kondicionálót, samponozás után és nedves hajjal, zuhanyozás közben használjuk. Csak változtasd meg a képletet, a krémektől a folyékony spray felé haladva amelyet a hajra permetezünk, majd 5 percig hatni hagyjuk, leöblítjük és megszárítjuk a .

Legyen óvatos, mert ez fontos. Ez a termék tartalmazhat olyan növeli a bőr napfényérzékenységét és a leégés kockázatát nap. A cég maga figyelmeztet a csomagoláson, hogy a termék használata közben és egy héttel később is elengedhetetlen.

A Redken Acidic Bonding Concentrate Könnyű kondicionáló egy hónapos használatának eredménye

redken volume kondicionáló finom haj

A kondicionáló használata előtt és után

A hatás nem azonnali, és az összetétel változásával a haj puhasága az első napokban elveszik. Végig kell menned rajtuk, mert a hét végén kezded észrevenni, hogy a haj puhább és kevésbé nehéz. Elmagyarázom, Olyan könnyű, hogy nem ad súlyt a hajnakígy visszanyertem a hajam eredeti volumenét.

Röviden, nagyon tetszett az eredmény, és a hajam puhává válik, anélkül, hogy összetörnék a gyökereket. De ez a kondicionáló is Finom citrusos illatot hagy a hajon ami szerintem remek tavaszra.

Visszavásárolnám a Redken Acidic Bonding Concentrate könnyű kondicionálót?

Igen és nem, hadd magyarázzam el. Nagyon tetszett az eredmény, az illata, a könnyű felvitele és a kis mérete, kirándulásra is tökéletes. Ez az ár hátrányamert közel 30 eurót kifizetni egy hajbalzsamért nem éppen úgy hívnánk alacsony költségű.

De a legtöbbet Engem a napsugárzás kérdése az, ami elriaszt. és minden (felesleges futás) probléma, ami a napérzékenységgel és az esetleges égési sérülésekkel jár.

A cikkben található hivatkozások némelyike ​​kapcsolt, és a Trendencias számára előnyös lehet.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche