Napi horoszkóp szeptember 28-ra. A Kos megoldja szívügyeit. A Bika féltékeny lesz. És mi történik a csillagjegyedben lévőkkel? Tekintse meg a csütörtöki horoszkópot, és készüljön fel minden eshetőségre.

Fotó: shutterstock/sarayut_sy

Napi horoszkóp – Kos

A Kos megoldja szívügyeit. Végre őszintén beszélgethetsz másoddal, és jól jöhetsz ki belőle. Olyan dolgokat fogsz elmagyarázni, amelyek ideges légkört kelthettek köztetek. Ideje abbahagyni a titkok kitalálását, amelyekről a másik fél könnyen megtudhatna.

Napi horoszkóp – Bika

A Bika féltékeny lesz. Lehetséges, hogy egy munkahelyi feladat elvégzéséről lesz szó, vagy kapsz valamit valakitől, aki szerinted nem érdemli meg. Nem kell azonban túl hangosan kifejeznie elégedetlenségét, különben valaki a környezetében kicsinyesnek és figyelemre méltónak tarthat.

Napi horoszkóp – Ikrek

Az Ikrek közelebb kerülnek kollégáikhoz a munkahelyen. Hirtelen kezdesz nagyon jól kijönni azokkal az emberekkel, akikkel korábban minden nap csak elhaladtál a folyosón. Kiderült, hogy sokukban sok közös vonás van veled. Legfőbb ideje fejleszteni szociális készségeit, és népszerűvé válni a munkahelyen.

Napi horoszkóp – Rák

A rák ki lesz téve valaki rosszindulatának. Úgy fog tűnni, hogy valaki szándékosan választja meg feladatait oly módon, hogy megnehezítse az életét. Nem lesz más dolga, mint összeszorítani a fogát és ellenállni. Nincs kinek panaszkodnia, ráadásul nem is akarja kielégíteni az ellenfelet.

Napi horoszkóp – Oroszlán

Oroszlán ma sok mindenhez túlságosan érzelmesen fog hozzáállni. Ami a magánéletedben történik, az megviselheti. Egész nap aggódni fogsz, még akkor is, ha olyan dolgok járnak a fejedben, amelyek ellen valószínűleg nem teszel semmit. Próbálj önmagad lenni, mert vannak olyan dolgok, amelyeket úgysem tudsz megváltoztatni.

Napi horoszkóp – Szűz

A Szűzek örömet fognak érezni egy közeli személynek köszönhetően. Ez a személy elkezdhet törődni veled, és tudathatja veled, hogy fontos vagy neki. Élvezze ezt a pillanatot, és ne hagyja, hogy gyorsan elmúljon.

Napi horoszkóp – Mérleg

A Mérlegek szívesen megváltoztatják a munkahelyi légkört. Végre megszűnik a hektikus munka, és ellazulsz. A többiek abbahagyják az egymás torkának ugrálását, ami eddig elterelte a figyelmedet. Végre úgy fogod érezni, hogy összetartó csapatod van.

Napi horoszkóp – Skorpió

A Skorpiónak óvakodnia kell a konfliktusoktól. Nem szabad túlságosan idegesnek lenni, különben belevágsz az egyikbe. Gondold át, mit és kinek mondasz, hogy később ne kelljen megelőzned a kiprovokált események következményeit. Ne gondolkodj sokáig azon, mit tehetsz, hogy megakadályozz valamit, csak tedd meg.

Napi horoszkóp – Nyilas

A nyilasok fontos lépéseket tesznek az életben. Nem menekülhetsz folyamatosan azoktól a változtatásoktól, amelyeket végre kellene hajtanod. Cselekedned kell, ha nem akarod, hogy az unalom és a pangás lesodorjon. Ne tagadja meg magától a fejlődést, mert ez rossz ötlet a jövőre nézve.

Napi horoszkóp – Bak

A Bakok utolérik. Valahogy megszervezed az egészet, és elkezdesz rendszeresen utolérni mindazt, amivel eddig nem foglalkoztál. Csak egy kis önmegtagadásra van szükséged.

Napi horoszkóp – Vízöntő

A Vízöntőnek ki kell tűnnie az árnyékból. Itt az ideje, hogy szóljanak azok, akik valóban tudnak valamit a helyzetről. Hallgassa meg álláspontjukat, majd gondolja át, igazuk van-e. Így nagyon fontos döntést hozhat.

Napi horoszkóp – Halak

A Halak úgy érzik, hogy nincsenek megbecsülve. Valaki minden ok nélkül megtorpedózhatja az ötleteit. Próbáljon felkészülni egy ellentámadásra, és ne hagyja, hogy azt mondják magának, hogy amit úgy gondolt, az rossz, és nincs jövője.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

Nem illenek össze! A legrosszabb állatöv jelpárok – mérgező kapcsolatokat hoznak létre

Három csillagjegynek is hasznára válik, ha közelebbről megvizsgáljuk. Eleinte félénkek, később meglepnek energiájukkal