Napi horoszkóp szeptember 29-re. A Kos elveszti lelkesedését. A Bikának nehézségei lesznek a higgadtság megőrzésével. És mi vár a csillagjegyedre? Nézze meg a pénteki horoszkópot, és készüljön fel arra, hogy mit hoz a sors.

Fotó: shutterstock/Kaspars Grinvalds

Napi horoszkóp – Kos

A Kos elveszti lelkesedését. Hirtelen úgy fog tűnni, hogy minden, amit csinálsz, teljesen haszontalan. Nem fogod tudni megérteni, miért akar bárki is olyan vállalkozásokba bekapcsolódni, amelyeknek nincs jövője. Kijöhetsz vele, ha megtalálod a közös prioritásokat mindebben.

Napi horoszkóp – Bika

A Bika nehezen tudja megőrizni a nyugalmát. Valami itt-ott kibillentheti az egyensúlyából, bár valójában senki nem támad meg közvetlenül. Próbáljon kijönni másokkal, még akkor is, ha nem teljesen osztja a nézeteiket. Biztosan sikerül valamilyen kompromisszumot kötnie.

Napi horoszkóp – Ikrek

Az Ikrek végre elég erőt találnak ahhoz, hogy megálljanak a saját lábukon. Szembe fog kerülni valakivel, aki hosszú ideje használ és próbál manipulálni. Ezzel együtt összeszeded magad és rendbe tedd az életed, hogy végre küzdhess a számodra igazán fontos dolgokért.

Napi horoszkóp – Rák

A rák nagyon lehangoltnak érzi magát. Érezni fogod, hogy semmi sem az elvárásaid szerint alakul. Más problémák is megjelennek, mint a gombák az eső után, és az ember nem tudja, mit kezdjen velük. Bár próbálsz jól kinézni, lassan kifogy az önmegtagadásból. Próbálj kitartani még néhány napig. Hamarosan javulnia kell.

Napi horoszkóp – Oroszlán

Leo frusztrált lesz. Mindent, amit teszel, másokért teszel. Az Ön igényeinek és szeszélyeinek kielégítésének egyáltalán nincs helye. Nem meglepő, hogy ma több emberrel barátságtalanul reagál, bár korábban nem tervezte. Próbáld meg másképp megközelíteni a dolgokat, és változtass egy kicsit a hozzáállásodon ahhoz, amit csinálsz.

Napi horoszkóp – Szűz

A Szűz tele lesz a lelkesedéssel. Végre igazi örömöt fogsz érezni azzal kapcsolatban, ami körülötted történik. Nem kell azon gondolkodnod, hogy mi lesz ezután, mert minden megoldódik valahogy. Ne félj kimondani a véleményedet sem – senki sem fog ellene tartani.

Napi horoszkóp – Mérleg

A Mérlegeknek ma hatalmas empátiára kell találniuk. Valaki, aki közel áll hozzád, teljesen összeomlik, és támogatásra lesz szüksége. Állapota olyan súlyos lesz, hogy nem tud majd azonnal eljutni hozzá. Légy nyugodt és türelmes – sajnos erre is néha szükség van, de elmúlik.

Napi horoszkóp – Skorpió

A Skorpiót valami kellemetlen dolog lepi meg. Lehet, hogy valami elromlik a tervedben, vagy valaki egyszerűen nem bánik veled kedvesen, pedig nem érdemled meg. Azonban ne vedd a sors büntetésének, hanem fontold meg, milyen előnyökkel jársz belőle.

Napi horoszkóp – Nyilas

A Nyilas rettenetesen elvont lesz. Ma sok hibát követhet el, ezért jobb, ha nem hoz semmilyen fontos döntést. Lehetséges, hogy ma valamit elfelejtesz, vagy valamit nem értesz. Bíznod kell másokban, hogy megértsenek téged.

Napi horoszkóp – Bak

A Bakoknak nagyon sikeres napja lesz. Valójában minden attól függ, hogyan használod ki a benne rejlő lehetőségeket. Bizonyos dolgok kétségtelenül meg fognak lepni, de ha gyorsan megszokja az új körülményeket, akkor megy az árral, és olyan nagyszerű dolgokat fog elérni, amelyekről tegnap még csak álmodott.

Napi horoszkóp – Vízöntő

A Vízöntő úgy érzi, nincs megbecsülve. Nemtetszéssel veszi észre, hogy körülötted nem mindenki veszi komolyan a munkáját. Vannak, akik azt szeretnék, ha többet foglalkoznál a magánéleteddel, mint a karriereddel, hogy gyorsabban fejlődj. Gondolja át, valóban van-e értelme változtatni.

Napi horoszkóp – Halak

A halak végre felléphetnek. A legújabb projektjéhez kapcsolódó lépésenkénti utasítások segítségével a munkája egyszerűvé és élvezetessé válik, ami viszont lehetővé teszi, hogy gyorsan elsajátítsa azt. Másokat meglephet a mai tempód, de a meglepetésüket inkább tekintsd kíváncsi bóknak.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

A Kos állatövi kellemetlen tulajdonsága. Szinte senki sem tud róla

Három csillagjegy, amelyet egy angyal ereje magával ragad októberben. Rajta vagy a listán?