Négy bozontos hajvágás stílus, amelyek tökéletesek a megjelenés megváltoztatásához

Annak ellenére, hogy ő bob (és annak minden elágazása) még mindig a par excellence fodrász, vannak olyanok is, amelyek nagyon divatosak és egyre nagyobb teret hódítanak, különösen azok körében, akik szeretnének egy kicsit lazábbat és szórakoztatóbbat adni a hajuknak. Ezért a bozontos hajvágás Ez az egyik olyan, amit szem előtt kell tartanunk, sőt, az elmúlt hónapokban több hírességet is láthattunk ebben a stílusban.

Nemrég Nicole Scherzinger meglepett minket ezzel a külső megjelenéssel stylistjától: egy hullámos bozontos szabás, nedves hatással, ami teljesen ideális.

Valójában Conchi Arias szakértő, a Campos Curlyhair (Granada) alapítója megadja nekünk ennek a stílusnak a kulcsait, és az első dolog, amit megjegyzett, hogy „A bozontos szabás egyfajta lezser és strukturálatlan stílusú, amelyet hosszú rétegek és egyenetlen textúra jellemez. Különösen hízelgő a természetesen hullámos vagy göndör hajúaknak, mivel a rétegek segítenek kiemelni és meghatározni a fürtöket. Ez a vágás sokoldalú, és különböző hajhosszúságokhoz is alkalmas, a rövidtől a hosszúig.”

Ugyan már, minden hajtípusra ideális vágás, bár Nicole esetében nagyon sok a hangulata.

Néhány napja ugyanez volt Éva Longoria az, amelyik ezzel a stílussal hagyott szótlanul, amivel szakértőnk szerint konzultált „Ez egy kiváló lehetőség Azok számára, akik nem igényelnek sok karbantartást, hiszen a hétköznapi megjelenés az egyik varázsa. Ráadásul bohém megjelenése ideális a friss és fiatalos arculat eléréséhez.”. Minden bizonnyal mesésen néz ki a színésznőn, és egészen más hatást ad neki.

A finomabb hajúak számára remek választás, mert volument ad, és mint a Dixie D’Amelio esetében, a frufru elengedhetetlen. És Conchi szerint: A frufru hosszú, természetes és kissé vadmellyel sikerül nagy egyéniséget adni a szabásnak, ugyanakkor keretezi és kiemeli az arcot.

Természetesen azoknak, akik közvetlenül a medencébe szeretnének ugrani, és valami sokkal transzgresszívebb dologra vágynak, a Shay Mitchell egy másik típusú, strukturálatlanabb frufruval, de nagy hangsúlyt fektetve a rétegekre és arra a lezser stílusra, amit úgy érhetünk el, hogy hagyjuk levegőn megszáradni, vagy diffúzorral, hogy sokkal testesebb legyen.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche