Az ing gallérja megsárgult – bizonyára szembesült ezzel a problémával. A ruhákon lévő sárga foltok nem csak kellemetlenek, de teljesen el is rontják a megjelenésünket.

Emlékszel, hányszor dobtál ki olyan pólót vagy inget, amelynek gallérján sárga foltok vannak? Ez azonban a múlté lesz, mert megtanulod, hogyan kell kimosni a zsíros gallért, és meghosszabbíthatod az inged élettartamát.

Hogyan lehet eltávolítani a sárgulást az inggallérról és a mandzsettáról

Az inggallér egyik leggyakoribb tisztítószere a fehérítő vagy a folteltávolító. Ez az opció különösen alkalmas azok számára, akik információt keresnek a fehér ing gallérjának tisztításáról.

Hihetetlen, mi történik, ha aszpirint adunk a ruhaneműhöz

Sokan azonban végzetes hibát követnek el – nem olvassák el az utasításokat, ahol fel van tüntetve az ing anyaga. Érdemes megjegyezni, hogy a klór egyes anyagokra káros hatással van, és akkor az inget nem lehet megmenteni.

Ha mégis úgy dönt, hogy megpróbálja lemosni a gallérokat ezekkel a termékekkel, ne felejtse el betartani az adagolási és hőmérsékleti rendszert a mosás során. Ezt általában a termék csomagolásán írják elő.

De a jenata.blitz.bg oldalon további elképesztő trükköket tanulhatsz meg, amelyekkel megmentheted a megsárgult ruhagallérokat.