Általában lófarokban, kontyba vagy lazán hordod a hajad? Tudja meg, mit mond el a személyiségéről. Kiderült, hogy a választott frizura elárul valamit személyiségjegyeinkről. Tom Smith fodrász elmagyarázza a jelentésüket.

Fotó: shutterstock/Dmytro Flisak

Frizura és személyiség

A konkrét választás kérdése frizura különféle okok miatt kondicionálható. Leggyakrabban a nők követik az aktuális trendeket vagy egyszerűen csak a saját ízlésüket. Kiderült azonban, hogy ilyen a döntés a személyiségjegyeinken alapulhat.

Tom Smith fodrász magazinnak adott interjújában Femail elmagyarázta, mit árulhat el egy adott frizura az azt viselő személy jelleméről. Felsorolt ​​néhány legnépszerűbb frizurát, és beszélt róluk kapcsolatok a személyiséggel.

Magas fonat

Haj belekötve magas fonat úgy értik nagy magabiztosság. Ezt a frizurát perfekcionisták, akik szeretik a rendet és nem szeretik a káoszt. Saját szabályaik és hitük szerint élnek.

Egy egyszerű zsemle

Nem mindenki szereti gyakran hajat mosni sok időt tölt szerkesztésükkel. Ezeknek az embereknek az konty az egyik a legpraktikusabb frizurák. Lehetővé teszi az elegáns és egyben enyhén közömbös megjelenést.

Laza haj

Sok nő gyakran úgy dönt, hogy hordja le a haját szabadon oldódik. Ez a frizura azt jelenti, hogy nem kell a figyelem középpontjában lenni. Aki ezt választja, az te vagy értékelik a baráti társaságot, nyitottak és megbízhatóak.

Frufru

Azokról a nőkről, akik szeretnek viselni frufrumint például a Margot Robbie-szerű frufru, állítólag megszenvedik a szabadságjogokat. Hőt terjesztenek körbeami miatt nagyon népszerűek mások körében.

Szerkesztőség Szenvedély benned.

Kapcsolódó cikkek:

A platina iránti szerelem véget ért. A Cobain szőke szín meghódítja a szalonokat! 2023 őszének slágere

Kim Kardashian a felismerhetetlenségig. Megdöbbentőek a sztárról készült új képek