Szépségreggel Dina Bernatskayával: szépségtitkok a hírműsorvezetőtől

Szépségreggel Dina Bernatskayával: szépségtitkok a hírműsorvezetőtől

A HOCHU.ua szerkesztői folytatják a Szépség-reggel rovatot. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy egy gyönyörű, ragyogó és vidám reggel titkait megtudjuk a gyönyörű és okos nőtől, a LIVE TV csatorna „Novini.LIVE” műsorának házigazdájától – Dina Bernatskaya-tól.

Dinát a híres „The Bachelor” valóságshow egyik leglátványosabb résztvevőjeként ismertük, és még azt is megtudtuk, milyen volt, amikor részt vett a projektben. Dina azonban nemcsak gyönyörű lány, hanem nagyon tehetséges is. Folyamatosan fejlődik és nem áll meg. Átment a castingon az ÉLŐ TV csatornán, és már közel egy éve hírekkel sugároz a TV csatornán, és néha a Den.LIVE műsor on-air stúdióinak házigazdája.

Dinát 10:00 és 18:00 óra között láthatjuk a tévé képernyőjén, de nem titok, hogy már kora reggeltől a tévécsatornán készül, hogy az első epizódra készüljön. Tehát nézzük meg, mi változott Dina Bernatskaya öngondoskodási titkaiban?

Dina Bernatskaya szépség titkai

Dina, hogyan kezded a reggeled?

Egy pohár vízzel és testmozgással. Itt semmi sem változott és működik. Ha időm engedi, jógázok. Ez mindenki számára elérhető, mert egyszerű leckéket találhat a YouTube-on, és megismételheti a tanár után.

Te hogy szeretsz reggelizni?

Áttértem a vegetarianizmusra, és nagyon örülök ennek a változásnak. Nem eszek húst és talán ezért is könnyebb reggelente jókedvűnek és frissnek lenni. Reggelizem korpás gyümölccsel, rántottával vagy pirítóssal lazaccal és avokádóval, ez a kedvencem! Ó igen, sajttortákat is! Nem magam főzöm, hanem mindig megrendelem, ha kávézókban vagy éttermekben reggelizek.

Dina Bernatskaya szépség titkai

Milyen italokat szeretsz jobban?

Reggel kávé, este bor. Csak viccelek – ritkán iszom alkoholt. Kedvenc italom a szénsavmentes víz.

Van valami különleges szépségápolási rituáléd?

Reggel letörlöm az arcomat különböző gyógynövényes jégkockákkal, majd megmosom az arcom és felkenem az SPF-es krémet. Este minden kozmetikumot lemosok hidrofil olajjal, majd lemosom az arcomat tisztítószerrel, majd tonik és éjszakai krém. És havonta egyszer – kozmetikus. Minden. Figyelek az étrendemre – mindez befolyásolja a bőr állapotát és megjelenését. A tej a fő ellenség!

Dina Bernatskaya szépség titkai

Meséljen nekünk kedvenc termékeiről.

HydroPeptide – minden vonal klassz, mindenki a feladata és a bőrtípusa szerint választ. De személy szerint csak most használom.

Dina Bernatskaya szépségtitkai

Egyél kevesebbet – mozogj többet. Igyál vizet, de amennyit akarsz, ne erőltesd magad. Emlékezni arra, hogy a szépség belülről fakad, az a hangulatunk, az önmagunkhoz való hozzáállásunk és a napi hangulatunk. Reggel tükörbe kell nézned, mosolyognod és azt mondani magadnak: „Remek vagyok, sikerülni fog, és ez a nap jobb lesz, mint tegnap!”

Dina Bernatskaya szépség titkai

Fotó: sajtószolgálat

Olvassa el még:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche