Valentin napi manikűr 2024: hét piros körömminta, amelyek divatosak és rendkívül romantikusak

Már csak három nap van hátra az ünneplésre Valentin nap a manikűr szerelmesei pedig tudják, hogy ez egy tökéletes alkalom arra, hogy nagyon romantikusan nézz ki. És természetesen, kedvenc színe a piros és a legreprezentatívabb, mind a szerelem, mind a szenvedély. Tehát a vörös manikűrökre szerettünk volna összpontosítani, abszolút szeretetteljes és ideális dizájnnal.

Piros és szívek

Tökéletes manikűr február 14-re. Csak néhány körmöt kell vörösre festeni, másokat meg kell jelölnie véletlenszerű szívekkel.

Szívek a természetes körömön

Szeretjük ezt a dizájnt tiszta és természetes körmök amelyek különbséget tesznek a különböző tónusú szívekkel, félig klasszikus piros és félig vérvörös.

rózsaszín és piros

Művészi vonalak ebben a manikűrben a piros hullámzó oldalak a közepe pedig pasztell rózsaszín. Az utolsó simítást a köröm tövében elhelyezett csillám adja.

Átlós francia manikűr

Ez a körömdizájn a vörös körmöket kombinálja más világos rózsaszínű körmökkel a modernebbval vel átlós vonalak mind a csúcson, mind az alján.

Manikűr geometriai formákkal

Hogy újítsunk a körmünkkel, szeretjük ezt a manikűrt fgeometriai formák hogy a vörös és a rágógumi rózsaszín keveredik. Az eredmény aranyos, és könnyebb elkészíteni, mint amilyennek látszik.

élénk vörösek

Ez a manikűr is nagyon egyszerű, csak átlátszatlan meztelen tónusra kell festenie a körmét, és végre kell hajtania egy piros szív csillogó.

francia manikűr

A francia manikűr piros színben Már így is kellően eredeti és romantikus, de ha többre vágysz, tehetsz bele néhány piros és rózsaszín tónusú szívecskét.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche