A TikTok trend, amely megőrjíti az iPhone felhasználókat. Íme, amit nem tudott a telefonjáról

Az iOS minden nagyobb kiadással egyre több funkciót vesz fel, ami sajnos azt jelenti, hogy ezek némelyike ​​nem egészen… nyilvánvaló a nagyközönség számára, ami remek táp lehet egy másik modulhoz, melynek címe „Amit nem tudtál az iPhone-ról, „, de ezúttal a TikTokon.

Apple iPhone

Apple iPhone

Valószínűleg már hallott az Apple Continuity funkcióiról és az új univerzális vezérlésről – nem úttörő, ha linkeket másol és illeszt be a telefonról a laptopra.

Hogyan legyél bűvész saját iPhone-oddal

De ahogy fentebb is látható, még a korábbi Apple-alkalmazottak sem tudták, hogy a csípés mozdulattal most már képeket másolhat és beilleszthet iPhone és iPad, sőt Mac között is, mintha valami Harry-Tech-Potter lennél, aki most fejezte be a leckéit a Roxfortban.

Ugyanazok a régi funkciók, amelyek hónapok óta léteznek, csak sokkal menőbbek és jobban reprezentálják a vállalat ökoszisztémáját.

Mindaddig, amíg két érintőképernyős Apple-eszközt használ ugyanazzal az Apple ID-vel, képesnek kell lennie a módosítások használatára.

Olvassa el is

Ezek a videók felpörgették a TikTok közösségi hálózatot, amikor az összes Apple-felhasználó elkezdte kipróbálni, hogy az Apple vadonatúj varázstechnológiája valódi-e vagy sem.

Sokak számára ezek a funkciók nem működnek, de nagyon fontos, hogy az iOS operációs rendszer minden frissítése meglegyen, és két Apple márkájú eszköz is ugyanazzal a Face ID-vel legyen összekapcsolva. Természetesen legyen rajta érintőképernyő is.

Lásd még

Egyébként sok újdonságot hozott az Apple új frissítési listája az iOS 15.4-es verzióhoz, de néhány akkumulátorproblémát is hozott, ahol sokan panaszkodtak arra, hogy készülékeik akkumulátora sokkal gyorsabban merül le a frissítések után.

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a címre pont@click.ro

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche