Az új frissítés, amely megrémítette a világot. A Google Chrome blokkolhatja az internetet

A Google Chrome böngésző új verziója – „Chrome 100” komoly problémát okozhat a felhasználók számára. Ez a frissítés jelentős fennakadást okozhat a sok felhasználó által használt böngészőben.

amit a románok kerestek a Google-on 2018-ban jpeg

Számos webhely, köztük a Facebook és más népszerű platformok elérhetetlenné válnak. Még a Mozilla is úgy véli, hogy az internetkapcsolat megszakadása a Chrome böngésző új verziójának megjelenése után következhet be.

„A 100-as főverzió mérföldkő a Chrome és a Firefox számára egyaránt. Ezenkívül képes összeomlani a webhelyeket, ahogy a kétjegyű verziószámról a háromjegyű verziószámra térünk át.”a Mozilla csapata szerint.

Egyelőre még nem erősítették meg az új webböngésző-fejlesztés pontos megjelenési dátumát. Különböző pletykák azonban azt állították, hogy a Google március vége előtt elindíthatja.

Olvassa el is

Vannak, akik aggódnak az új Google Chrome 100 miatt, mert sok webhely hibásan működik, amikor a böngésző, ahonnan elérik, három számjegy van a nevében.

Mikor érkezik meg a Chrome 100 új verziója?

Jelenleg nincs probléma a Google Chrome 99-el, mert csak három számjegyű. De ha egyszer a név lesz „Chrome 100”sok online platform szenvedhet különféle meghibásodásoktól.

Jelenleg a Google és a Mozilla dolgozik ezen a problémán, hogy csökkentse a hatását.

A pletykák szerint az új Chrome 100-as verzió március 29-én érkezhet meg. De mivel aggodalmak merültek fel az internet hatalmas fennakadása miatt, ez a becsült megjelenési dátum még változhat.

Lásd még

Bár probléma várható, a Google azt mondta, hogy az új Chrome-frissítés elengedhetetlen, mert számos fejlesztést kínál. Ezek közé tartozik a jobb letöltési élmény, valamint egy opcionális megerősítő párbeszédpanel a lapok bezárásához.

E két előny mellett a hamarosan megjelenő Chrome 100 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen letiltsák böngészőlapjaikat. Eközben a Google Chrome macOS-hez hatékonyabb lehet, mint a Safari, az Apple alapértelmezett böngészője.

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a pont@click.ro címre

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche