A WhatsApp új frissítése. Felvettél valami kellemetlen dolgot? Az alkalmazás meglepetéseket tartogat számodra

A WhatsApp bejelentette, hogy néhány fejlesztést fog bevezetni a hangüzenetek terén, beleértve azt a lehetőséget, hogy egy másik chat-ablakban üzenetek olvasása közben meghallgathatók, és az üzenetek 1,5-szeres vagy 2-szeres sebességgel játszhatók le.

WhatsApp

WhatsApp

Az üzenetrögzítési élmény is egyre jobb. A WhatsApp most lehetővé teszi a felvétel szüneteltetését és folytatását, így nem kell hosszú csendet hagynia, amikor azon gondolkozik, hogy mit mondjon ezután, vagy hogy újra kell-e rögzítenie, ha gyors csevegésre van szüksége a való életben.

Lásd még

Felvettél valami kellemetlen dolgot? A WhatsApp megment téged

Azt is meghallgathatja, mielőtt elküldi az üzenetet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem írt-e bele semmi olyat, amit nem kívánt.

A kép forrása: WhatsApp

A kép forrása: WhatsApp

Egy kis esztétikai javulás is látható. Ahelyett, hogy csak egy sort használna a hangüzenetek lejátszásának megjelenítésére, a WhatsApp mostantól a tényleges üzenet hullámformáját fogja használni, az üzenetben lévő hangoktól függően. Sőt, a WhatsApp meg tudja emlékezni, hol volt a lejátszás szüneteltetésekor, és lehetővé teszi, hogy ettől a ponttól folytassa a lejátszást, így nem kell újra meghallgatnia az egész üzenetet.

Olvassa el is

Ezeket a fejlesztéseket valószínűleg széles körben használják majd, és a WhatsApp jelentése szerint a felhasználók átlagosan napi 7 milliárd hangüzenetet küldenek, miközben néhány hasonló funkció már elérhető volt más alkalmazásokban, például a Telegramban.

Öröm látni, hogy a WhatsApp némi figyelmet kap, különösen sok év után, a WhatsApp felületén vagy funkcionalitásában nem történt jelentős változás, mivel legalábbis Romániában kevésbé használják, mint a Meta Group egy része, mint a Messenger alkalmazás. .

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a címre pont@click.ro

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche