Az új Instagram-frissítés, amely minden problémáját megoldja. Amit tudnod kell

Az Instagram számos új lehetőséget kínál a felhasználóknak, amikor a platformján üzennek ismerőseiknek.

Közösségi média - Meta

Közösségi média – Meta

A leghasznosabb egy új lehetőség, amellyel gyorsan válaszolhat egy DM-re közvetlenül a hírfolyamból anélkül, hogy be kellene lépnie a postaládájába, és elveszne a hírfolyamban lévő tartalmak.

Új megosztási lehetőségek is rendelkezésre állnak, valamint lehetőség van dalelőzetesek küldésére és szavazásokra a csoportos csevegésben.

Miben segítenek az új funkciók?

A platform vezérigazgatója, Adam Mosseri egy december végén közzétett videóban jelentette be, hogy a platform idén az üzenetküldésre összpontosít.

„A munka az egyik fő módja annak, hogy az emberek – valójában ez a fő módja annak, hogy az emberek jelenleg csatlakozzanak online”– mondta Mosseri. „Az Instagramnak el kell fogadnia, hogy az online üzenetküldés a kommunikáció elsődleges formája.”

A dal előnézeti funkciója rövid, 30 másodperces klipeket kínál a dalokból, és az Apple és az Amazon zenei streaming szolgáltatásaival való integrációnak köszönhető, a jövőben a Spotify támogatásával.

Olvassa el is

Van egy új menü is, amely az Instagram fő hírfolyamából érhető el a megosztás gomb hosszú megnyomásával, amellyel gyorsan újra megoszthat egy bejegyzést négy legközelebbi barátjával.

Más funkciók az Instagram DM-eket összhangba hozzák a Facebook Messengerben már kínáltakkal, ami nem lehet túl nagy meglepetés, tekintve, hogy a cég e két chat-platform összekapcsolásán dolgozik.

Az Instagram egy hasonló profilképsort ad a beérkező levelek tetejére, hogy megmutassa, melyik ismerősöd van jelenleg online, és örökli a Messenger szavazás funkcióját is.

Lásd még

Az Instagram szerint ezeknek a funkcióknak a többsége már világszerte elérhető, és a dalok megosztása mára elérhetővé válik. Christine Pai, az Instagram szóvivője azonban azt mondta, hogy Európában a platform nem tud olyan funkciókat kínálni, mint a @silent, a szavazások vagy annak megjelenítése, hogy ki aktív a chat-doboz tetején a regionális törvények miatt.

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a címre pont@click.ro

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche