Markéta Hrubešová nagyon lecsökkentette a pártokat. Másképp élvezi az életet

Korábban számos társasági esemény dísze volt, de ez az elmúlt években jelentősen megváltozott. Markéta Hrubešová színésznő, aki egy tizenkilenc éves lánya, Christel édesanyja, már ritkán lép ki a társaságba. Ezúttal kivételt tett, mert a francia kozmetika arca lett. Fellépésére is édesanyjával érkezett, akivel előszeretettel tesznek női túrákat.

Mióta vesz részt a társasági eseményen?
Csak azon gondolkodtam, hogy mikor voltam utoljára. Tény, hogy már most is sokat válogatok, ahova megyek. Csak a gasztronómiai dolgok vagy a jó kozmetikumok hoznak ki belőlem. Ez azért van így, mert sok időt töltök azzal, hogy otthonomtól távol dolgozom, és úgy gondolom, hogy a szeretteimmel vagyok. Az estéimet a családommal szeretném tölteni, nem pedig bulikon, szóval ez így helyes.

7 esetben arról, hogy milyen reakciókkal találkozik személyével kapcsolatban:

Forrás: Youtube

Ön lett a Thermes Marins de Saint Malo kozmetika arca. Mi bűvölte el annyira?
Elmentem megnézni Franciaországban, hol készül, és nagyon tetszett. Ismeretes, hogy szeretem a természetes dolgokat. Ráadásul itt minden keveredett azzal, hogy imádom a francia nyelvet és a francia gasztronómiát.

Édesanyáddal jöttél a kozmetikai bemutatóra. Ti szoktatok együtt női lovagolni?
Igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében. Nem akarok szánalmas lenni, de ahogy korábban is mondtam, nagyon értékelem a szeretteimmel töltött időt. Amennyire csak lehet, nekik szentelem magam, hogy egy nap ne bánjam meg, mert sokan esünk abba a hibába, hogy azt mondjuk: találkozunk, majd csinálunk valamit… De akkor lehet, hogy túl lesz. későn… Szóval igyekszem nem hiányozni a lányommal vagy a férjemmel vagy anyukámmal.

Issová Klárának egy gramm plusz zsírja sincs. Elárulta, hogyan marad formában

Inkább otthon vigyázol magadra, vagy szépségszalonokba jársz?
Azt kell mondanom, hogy csak otthon ápolom a bőrömet. Nem tudom miért, de tanult ápolási stílusom van, és nagyon ideges leszek, ha valaki más megérint. Az egyetlen kivételt Saint Maloban tettem, ahol a legjobb arcmasszőrjük, Ms. Marie kényeztet, és nagyszerű volt! Olyan szép élmény volt, hogy ott majdnem elaludtam. (nevet) Egyébként otthon rendszeresen ápolom magam, megérdemli a bőröm. Nehéz időt adok neki.

Meg tudnád mondani, hogyan vigyázol rá?
A rendszeres sminkeltávolítás ellenére a vonat nem közlekedik. Annak ellenére, hogy este már teljesen kikészültem és fáradt vagyok, leszedem a sminkemet. Tizenhat éves korom óta rendszeresen használok krémeket is. Mindenkinek meg kell találnia a neki megfelelőt, én már tudom, mire van szükségem. Igyekszem kedves lenni a bőrömhöz, és ez kedves nekem. (nevetés)

Markéta Hrubešová édesanyjával, lányával, Christellel és partnerével, Petr Sysellel:

Van valami rituáléd, amit követsz?
Hallottam egy gyönyörű szlogent, amit szeretek: Amit megehetsz, azzal bekenheted magad. Ezt követem, nekem ez logikusnak tűnik. Például amikor kifacsarok egy citromot, azt közvetlenül a bőrömön használom. Például eszek uborkát, olívaolajat stb. Nem mintha szalámit vagy steaket eszem, nem, de a természetes ételeket igen.

Hol láthatnak most a rajongók? Mit csinálsz jelenleg?
Mindig csinálok valamit, nem tudok sokat pihenni. Van a gyönyörű családom, akivel folyamatosan csinálunk valamit, egyébként filmezek, vendéglátók, főzök, szakácskönyveket, tanfolyamokat készítek… Gasztronómiai iskolák diákjainak tartok workshopokat és nagyon élvezem az egészet. És mindenekelőtt élvezem az életet.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche