Meghan Markle éve jön. Nagy terveik vannak Harry herceggel Amerikában

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek még a királyi családdal való mélyülő szakítás kapcsán sem volt túl jó év. Azonban, mintha követnék a „ami nem öl meg, az megerősít” idézetet, tovább harcolnak a helyért a földön. Ezúttal Meghan áll az élen, Harry pedig mögötte. Sussex hercegnéja elárulta, hogy nagy terveik vannak erre az évre.

Ha mérleget vesszük, egy dolog biztos: 2023 nem volt túl jó év Sussex hercegének és hercegnőjének. Pontosan januárban, amikor megjelentette megdöbbentő önéletrajzát , amelyben lefagyott hímtagjáról is mesélt a világnak, negatív szalagcímek jelentek meg a sajtóban emiatt. A dolgok még rosszabbra fordultak, amikor a házaspárt elítélték egy májusi autós üldözés „túlzásáért” New York-i fotósokkal, és a Spotify streaming szolgáltatás ünnepély nélkül felmondta őket, amelyhez mindössze egyetlen podcast sorozatot készítettek állítólagos 20 millió dollárért. alkatrészek.

A feltételezések szerint Harry és Meghan megpróbálta eladni a temetési menetet a Netflixnek:

Forrás: Youtube

Még a könyv sem járult hozzá népszerűségükhöz Omid Scobie újságíró, aki ismét „belül” néz a királyi családban, és olyan témákat nyit meg, amelyekről már régóta spekulálnak. Például azt és más családtagok titokban jóváhagyták a Harryről szóló információk „kiszivárogtatását” és a sajtónak, a két személy kilétének felfedése a hercegné állítása szerint aggályokat ébresztett az akkor még meg nem született Archie herceg bőrszíne miatt.

A hab a tortán egy év vége előtti amerikai adóbevallás volt, amelyből kiderült, hogy jótékonysági alapítványuk, az Archewell tavaly veszteséget könyvelt el, amikor adományai 11 millió dollárral csökkentek. A beadvány szerint az alapítvány 674 485 dolláros hiányt könyvelt el az adományok 2021-es 13 millió dollárról tavalyi 2 millió dollárra való visszaesése miatt.

Nem hízelgő áron nyertek

Még az sem rázhatta meg őket túlságosan, hogy a The Hollywood Reporter a The Hollywood Reporter az év vesztesének választotta őket a „Győztesek és vesztesek” éves rangsorában. „Egy nyüszítő Netflix-dokumentumfilm, egy nyüszítő Spare-életrajz és egy inert podcast után a Harry és Meghan márka egy buborékká fújta fel magát, amely csak könyörög, hogy kipukkanjon” – mondta magazin.

A párnak vigaszt jelenthet, hogy nem voltak egyedül a vesztesek között. A Hollywood Reporter színészeket is a vesztesek közé sorolt Disney vagy vállalkozók az X. The Standard nevű közösségi oldalával aztán hozzátette, hogy ha a párnak valaha is meglesz az „annus horribilis” (borzalmas év, a szerkesztő megjegyzése, a kifejezést a néhai királynőtől kölcsönözték), az biztosan 2023 lenne.

A kapcsolatok továbbra is feszültek

Sajnos a Harry és a családja közötti megbékélés minden reménye most ezek után távolibbnak tűnik, mint valaha. „Akár Harry és Meghan közvetlenül részt vettek az Endgame könyvben, akár nem, a kiadás régi sebeket nyitott fel, és védekezésbe helyezte a családot” – mondja Kinsey Schofield, Los Angeles-i királyi kommentátor. A megdöbbentő leleplezés leállította az amúgy is fagyos kapcsolatok felolvasztására irányuló kísérleteket.

Megdöbbentő az új könyv Harryről és Meghanről: Még több rasszista a családban és egy alkalmatlan király

A megbékélés újabb reménye ezután nem sokkal a király 75. születésnapi ünnepsége előtt elhalt Bár állítólag a sussexiak nem kaptak meghívást a király legközelebbi családtagjainak a Clarence House-ban tartott zártkörű partira, és a sussexi szóvivő azt mondta, hogy „nem történt kapcsolatfelvétel a meghívással kapcsolatban Őfelsége közelgő születésnapjára”, pletykák keringenek. hogy Harry megajándékozza apjának a fontos napját.

Meghan is bekapcsolódott a gyerekekbe

Ugyanakkor azt is állítják, hogy Meghan otthonról, Kaliforniából beszélt apósával. Eközben az arisztokrata házaspár gyermekei, a négyéves Archie és a kétéves Lilibet feltöltöttek egy videót, amelyen a „Happy Birthday”-t éneklik nagyapjuknak. Ezzel szemben az ugyancsak állítólagos tény, hogy nincs hivatalos királyi születésnapi képeslap Harrynek, aki szeptemberben töltötte be a 39. életévét. Azt is tartják, hogy a herceg semmilyen személyes ajándékot nem kapott apjától vagy testvérétől.

Feszültek a kapcsolatok a brit királyi családban:

Nem ragyog a jobb időkre

Keringenek az információk, hogy még a türelmetlenül várt Olivia Hensonin esküvőjére szóló meghívó sem jutott el Harryhez és Meghanhez, , Westminster hercege, aki nagyon szoros kapcsolatban áll a királyi családdal. Keresztapja III. Károly jelenlegi brit király, ő maga viszont az uralkodó unokáinak, George-nak és Archie-nak a keresztapja, akik Vilmos és Harry elsőszülött leszármazottai. Az esküvőre idén június 6-án kerül sor az északnyugat-angliai Chester katedrálisban.

Diana kapott házassági ajánlatot, mielőtt meghalt? A Koruna sorozat felkavarta az elméleteket

A 32 éves arisztokrata és Harry egykori közeli barátja úgy döntött, hogy nem hívja meg a Sussex-iakat, hogy elkerülje azokat a kellemetlenségeket, amelyek más vendégek – a király és a királynő, valamint a walesi herceg és hercegnő – meghívásával járhatnak. Harry állítólag egy „forráson” keresztül válaszolt, és úgy döntött, hogy nem vesz részt az esküvőn, nehogy összeütközjön elidegenedett családjával.

Vége az angliai látogatásoknak?

A kérdés az, hogy Harry más okból nem volt hajlandó Angliába repülni. Decemberben a Legfelsőbb Bíróság tárgyalta a Belügyminisztérium ellen benyújtott keresetét, amiért csökkentette a biztonsági védelem szintjét, amikor az Egyesült Királyságba látogat, amikor már nem tagja a királyi családnak. A nyilatkozattal Harry szomorú képet festett amerikai száműzetéséről, és ezt írta:

Ismét nyüzsgő Harry és Meghan körül: a bíróság nyert a bulvársajtóval és egy nagy szégyennel

„Mindkettőnk szomorúságával a feleségem és én kénytelennek éreztük magunkat, hogy lemondjunk királyi szerepeinkről, és 2020-ban elhagyjuk az országot. Nagy-Britannia az otthonom. Az Egyesült Királyság központi helyet foglal el gyermekeim örökségében, és egy olyan hely, ahol azt akarom, hogy otthon érezzék magukat, akárcsak ott, ahol jelenleg élnek – az Egyesült Államokban. De ez nem történhet meg, ha nem lehet őket biztonságban tartani az Egyesült Királyság földjén. Nem sodorhatom ekkora veszélybe a feleségemet, és élettapasztalataimra tekintettel nem szívesen teszek felesleges kárt magamnak” – magyarázta.

Meghan át akarja venni a gyeplőt

„Kihívásokkal teli év volt Harry és Meghan számára, különösen ami a márkájuk megőrzését illeti, különösen Hollywoodban” , a Los Angeles-i székhelyű Hollywood Branded marketingügynökség alapítója. „A különféle viták, amelyekkel szembesültek, negatívan befolyásolták közvéleményük imázsát, valamint üzleti tevékenységüket. Összességében ez egy PR-rémálom volt” – mondta Jones a The Standardnak.

Nagy változások a színfalak mögött. Vilmos herceg csendesen átalakítja a brit monarchiát

Meghan valószínűleg tisztában van ezzel, és úgy döntött, megváltoztatja az állapotát. Amikor novemberben a Variety magazin Los Angeles-i Power of Women rendezvényén a vörös szőnyegen lépett Hollywood elitjével, nemcsak élvezte azt a társadalmi csillogást, amelyről egykor színésznőként és a Suits „szereplőiként” csak álmodott, hanem élt is a lehetőséggel. hogy helyrehozza a megrontott hírnevet.

„Annyi izgalmas dolgot tervezünk” – sugárzott a riporternő, aki előtt megállt a mikrofon. „Alig várom, hogy bejelenthessem őket. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit alkotunk, a férjem is szereti – tette hozzá gyorsan, de homályosan.

Kihúzza a karmokat

Ha 2023 Harry herceg éve volt, 2024 lehet Meghané. Rengeteg választási lehetőség áll előtte, de a William Morris Endeavour tehetségkutató ügynökséggel kötött megállapodásának gyümölcse, amellyel áprilisban szerződött, még nem látszik. Egyesek úgy látják, hogy az üzlet a hercegnő felélesztheti korábbi hivatását.

Meghan marad a színészet mellett, vagy a politikába megy?

„Nagy lehetőség a visszatérés a színészethez, tekintve, hogy nemrég szerződött a WME egyik legismertebb és legkiemelkedőbb tehetségügynökével, Ari Emanuellel” – magyarázza Stacy Jones, hozzátéve: „Suits újjáéled a Netflixen, és nem lenne meglepő, ha Meghan számára a jövőben más színészi lehetőségek is felmerülnének.” A politikába való átállás is lehetséges.

A köz érdekeit akarja-e képviselni?

Egy meg nem nevezett hollywoodi ügynök szerint Meghan Amerikában is elkezdhet politikai karriert. A demokrata hercegnő barátságban van a baloldali amerikai politika nagy neveivel, köztük Obamákkal, és a társadalmi kérdések is érdeklik. Korábban például a fizetett szülői szabadság mellett kampányolt. És ez messze nem minden.

Az Express UK megbízásából 2022 novemberében végzett exkluzív felmérés azt mutatta, hogy Meghan az elnökválasztáson is népszerű figura lenne. Így gondolja Joe Biden jelenlegi amerikai elnök nővére, Valerie Biden Owens is, aki a Good Morning Britain című műsorban nyilvánosan is támogatását fejezte ki neki. Amikor azt mondta, hogy a hercegnő jó jelölt lenne az elnöki posztra. Kinsey Schofield királyi szakértő azonban, aki Meghan politikába lépésének lehetőségéről beszélt, nem hiszi, hogy a vitatott fiatal hölgy túl messzire menne.

Károly III szellőztette a kasszát. Mennyi Vilmos fizetése és mennyibe került II. Erzsébet temetése?

Miután bemutatta Harry herceggel készült dokumentumfilmjét, rájött, hogy az Egyesült Államok nagy része nem szimpatizál velük. Az Express UK által közzétett felmérés azonban mást mutatott ki. A Washingtoni Demokratikus Intézet megállapította, hogy a válaszadók 64 százaléka úgy gondolja, hogy a Demokrata Pártnak nőt kellene elnökölnie a következő elnökválasztáson. Az oldal szerint Meghan Markle vezette a lehetségesek listáját az 1500 valószínű demokrata szavazó 27 százalékával. Sokan ellenzik, hogy hibát követett el, amikor leleplezte szövetségeseit. Stacey Abramsszel vagy Hillary Clintonnal kezdett fellépni paneleken.

Saját emlékiratok

Tavaly az is szóba került a hátsó szobában, hogy Meghannak meg kell írnia saját életrajzát. Amint arról a külföldi média beszámolt, a királyi párhoz közel álló forrás tudatta, hogy saját „bombasztikus” memoárjának megírását tervezi, ami szintén nem kíméli a királyi családot. Harry könyvéhez hasonlóan, amely tele van nyers és rendíthetetlen őszinteséggel, Meghannek is a lehető legőszintébbnek kell lennie, és mindent el kell mesélnie a Buckingham-palota falai mögött eltöltött időről.

Az anyakirálynő ritka ékköve. Kate hercegnő elővette az elfeledett koronát

A brit Daily Mail által idézett forrás szerint a hercegnő „semmilyen követ nem hagy hátra”. Egy hollywoodi ügynök azt mondta a The Mail on Sundaynek: „Őszintén szólva meglepődnék, ha Meghan nem állna elő a saját történetével. Spare volt Harry esélye, hogy elmondja, hogyan is volt ez, de Meghan ugyanolyan meggyőző tud lenni. Úgy értem, hány színésznő megy férjhez herceghez?

Az egyesült államokbeli montecitói házaspár, ahová a királyi család elhagyása után költöztek, és ahová dokumentumfilm-sorozatot adtak ki a Netflix streaming platformon, 2021-ben már négy könyvre szóló szerződést írt alá a Penguin Random House-szal. Meghan kiadott egy gyerekkönyvet, a The Bench-et, és a pár egy „wellness könyvön” is dolgozik.

Egyre közelebb Hollywoodhoz

Sussexék el akarják adni 14 millió font értékű Montecito-kastélyukat, és Los Angelesbe költöznek, hogy közelebb kerüljenek Hollywoodhoz. Állítólag kedvelik a magánéletet, a közösséget, és hasonló érdeklődésű emberek közelében szeretnének lenni. A pár korábban Los Angelesben élt, és 2020-ban néhány hétig Tyler Perry zárt Beverly Hills-i kastélyában szálltak meg.

Bár Harry és Meghan hivatalosan egyetlen házat sem néztek meg, a feltételezések szerint érdeklődésük Los Angeles negyedei felé irányul, bár úgy gondolják, hogy Malibut választják.

Vessen egy pillantást Harry és Meghan jelenlegi otthonába a kaliforniai Montecitóban:

Forrás: Youtube

Mit hoz az év Harry számára?

Nyugodtan számíthatunk arra, hogy a herceg januárban újra megjelenik otthonában. A News Group Newspapers, a Sun kiadója elleni keresetét állítólagos jogellenes információgyűjtés miatt a Legfelsőbb Bíróságon kell tárgyalni. Ezenkívül bepereli az Associated Newspaperst, a Daily Mail, a Mail on Sunday és a MailOnline kiadóit, valamint Sir Elton Johnt, Liz Hurleyt és Sadie Frostot. 2023 azzal végződött, hogy 48 000 font fizetésére kötelezték a Mail on Sunday kiadóinak, miután elveszítette a velük folytatott rágalmazási harc egy részét.

Még mindig bizonytalan, hol marad Harry az Egyesült Királyságban. Miután korábban kilakoltatták a Frogmore Cottage-ból, a Sussexek „hajléktalanok” az Egyesült Királyságban, és a Buckingham-palotától kell engedélyt kérniük, hogy az egyik királyi birtokon maradhassanak. Harry szeptemberben a WellChild Awards londoni díjátadón vett részt. Nem kapott szobát a windsori kastélyban, szállodába kellett mennie.

Érdekes projektek várnak rá

A magánrepülőgépes utazások összeomlása után egyesek azt követelik, hogy űzzék ki a Travalystből, a 2019-ben alapított ökoturisztikai vállalkozásból. Még ha ez meg is történik, Harrynek még mindig rengeteg projektje van, amelyek elfoglalhatják. „Most a katonai személyzet túlélő gyermekeinek globális nagykövete, és munkájának ezt az oldalát jobban népszerűsíti, mint az elbűvölő oldalát” – mondja Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője. „Úgy tűnik, előrehalad a sajtó elleni harcban, ami nem biztos, hogy sikeres lesz. Legalább bebizonyította, hogy olyan híres barátokkal, mint Elton John, nem fél ettől, és számolni kell vele. Hogy tiszteletet parancsol-e vagy sem, az majd kiderül.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche