Pénztárcabarát telefont keres? Az új Redmi Note 11 Pro+ megmentheti Önt

Biztosan eltöltött egy kis időt a Xiaomi Redmi Note és Redmi Note Pro modellek keresésére. A cég világszerte letette névjegyét olcsó telefonok értékesítésével, de a Redmi Note sorozat mindig is a törekvésről szólt, miközben megfizethető maradt.

Redmi Note 11 Pro Plus

Redmi Note 11 Pro Plus

Legyen szó nagyobb képernyőről, erősebb processzorról, nagyobb akkumulátorkapacitásról, jobb kamerákról vagy csak több RAM-ról és tárhelyről, a Xiaomi tudja, hogyan kell játszani a játékkal.

Mit kínál a Xiaomi új telefonja?

A Redmi Note 11 Pro+ három színben kapható – Phantom White, Stealth Black és Mirage Blue.

A Redmi Note 11 Pro+ tetején találunk egy 3,5 mm-es audioaljzatot, egy rácsot a fejhallgató hangszórójához és egy infravörös jeladót, amellyel az eszközök vezérelhetők.

Olvassa el is

A beépített ujjlenyomat-érzékelővel és hangerőszabályzó gombokkal ellátott bekapcsológomb a jobb oldalon található, és mindez könnyen elérhető. A hibrid dupla SIM-tálca, az USB Type-C port és a fő hangszóró alul található, a bal oldal üres marad.

A Redmi Note 11 Pro+ súlya 202 g, vastagsága pedig 8,12 mm, mindkettő valamivel átlag feletti. A Xiaomi azt állítja, hogy Corning Gorilla Glass 5 üveget és „matt üveget” használt a telefon hátulján.

Tekintettel arra, hogy a Redmi Note 11 Pro+ 5G jóval többe kerül, mint elődei, olyan specifikációkra számítok, amelyek felveszik a versenyt az ebben az árkategóriában – a nemzetközi piacon 340 dollár körüli – találhatóakkal. Romániában jelenleg nem kapható, de lehet, hogy ugyanabban az árkategóriában, plusz a kereskedelmi felárral.

Lásd még

A telefon 6,67 hüvelykes full HD+ (1080×2400) AMOLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es maximális frissítési frekvenciával. A fényerőt 1200 nitre értékelték, de a HDR-támogatásról szó sincs.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, és ez a telefon támogatja a 67 W-os töltést, ha a dobozban lévő töltőt használja. Érdemes még megjegyezni a telefon sztereó hangszóróit, a Wi-Fi ac-t, a Bluetooth 5.1-et és a hétsávos 5G támogatást.

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a címre pont@click.ro

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche