Megérkezett az új Samsung Galaxy A53 5G csúcsprocesszorral! Megéri frissíteni erre a modellre?

A Samsung Galaxy A53 5G a Galaxy A52s 5G-hez képest kissé felfrissített dizájnt, nagyobb akkumulátort és Exynos processzort kínál Qualcomm helyett. Minden más ugyanolyannak tűnik, beleértve a viszonylag magas árat is. Megéri ez a frissítés?

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G

A Samsung Galaxy A53 5G nemrég jelent meg 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, a korábbi Samsung Galaxy A52s 5G megjelenési árához hasonló áron.

Milyen áron tudod majd megvásárolni?

A Galaxy A53 5G hátlapja nagyon hasonlít a Galaxy A52s 5G hátlapjára, és még a kamerakivágásokhoz is ugyanaz a kialakítás. A matt hátlap polikarbonátból készült, akárcsak a keret. Úgy tűnik, hogy az általános dizájnt a legutóbbi Galaxy S22 sorozat ihlette, kevésbé lekerekített oldalakkal.

Olvassa el is

A Samsung megtartotta a Galaxy A52s IP67-es besorolását a Galaxy A53 5G-ben, ami jó a „férfi házának”, és kiemeli ezt a telefont a versenytársak közül, ha vízcseppek vagy por elleni védelemről van szó.

Romániában 2200 lejért lehet előrendelni a telefont.

A Samsung Galaxy A53 5G 6,5 hüvelykes Super AMOLED panellel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, ami jobbá teszi a játékhoz. Míg a telefon enyhén cizellált megjelenésű, a felül és alul látható kijelzőelőlapok érezhetően vastagabbak.

Jók a Samsung Galaxy A53 5G kamerái?

A Samsung Galaxy A53 5G, akárcsak a Galaxy A52s 5G, sztereó hangszórókkal rendelkezik. Alul van egy USB Type-C port, mellette pedig egy tálca, amelybe két nano-SIM és egy microSD kártya is belefér a tárhelybővítés érdekében. A telefon 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja a gyorstöltést 25 W-ig.

Lásd még

A Samsung Galaxy A53 5G kamerái látszólag változatlanok maradnak a Galaxy A52s 5G-hez képest. Van egy 64 megapixeles főkamera optikai stabilizátorral (OIS), egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera 123 fokos látómezővel, egy 5 megapixeles makrókamera és egy 5 megapixeles mélységkamera. Egy 32 megapixeles előlapi kamera gondoskodik a szelfikről.

Samsung Galaxy A53 5G - hátoldal

Samsung Galaxy A53 5G – hátoldal

A Samsung Galaxy A53 5G egyik fő változása elődjéhez képest az Exynos sorozatból származó processzorra váltás. Ez az okostelefon egy új Exynos 1280 chipet használ, amely várhatóan még ebben az évben megjelenik a Samsung többi okostelefonjában.

Ha van tippje vagy további információja a témával kapcsolatban, írjon nekünk a címre pont@click.ro

A híreket követheti a, és a

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche